Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nugetové (nutellové) špičky

Neuvěřitelně rychlá a jednoduchá dobrota z oblíbené lískoořechové pomazánky. Stačí vyšlehat Nutellu s máslem, nastříkat na dětské piškoty, namočit do čokoládové polevy a máte hotovo. Ze stolu tahle pochoutka zmizí mrknutím oka, zejména na dětské oslavě.

Hodnocení receptu je 5,0 (161×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min bez chlazení

30 min (30 min příprava, bez chlazení)

10. 12. 2008 10:30

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 768 kJ / 2 096 kcal
Bílkoviny17,08 g
Tuky158,38 g
Vláknina3,75 g
Cholesterol 272 mg
Sodík 55 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy140,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Velice rychlá a na přípravu snadná sladkost, která u nás pravidelně mizí jako první.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

LolinaB1

23. 12. 2010 17:26

Špičky jsem právě dodělala, dala chladit, tak už se ně těším. Krém na piškotu jsem nechala chladit raději asi 5 hodin, aby to bylo opravdu ztuhlé.:-D

cathleen cathleen

22. 12. 2010 09:16

Určitě ano, já kdysi neměla žádný likér poruce, použila jsem lžíci rumu a lžíci hustého pudinku a bylo to taky výborné;-)

Mišule

21. 12. 2010 23:17

Ahoj, vypadá to moc krásně, bylo by možno použít místo vaječňáku domácí likér z led. kaštanů? Díky za odpověď:-K

cathleen cathleen

20. 12. 2010 09:55

:-8 to mě těší:-)

KOMI

20. 12. 2010 09:51

Ivu, opět Tvůj recept nezklamal. Šlo to jak po másle (asi protože tam bylo to máslo). Žádný problém s krémem ani polevou. Prostě Ty se mi vždy vyplatíš!!!:-K

ewwita

19. 12. 2010 22:47

;-( tak já se donich také dneska večer pustila. Říkala jsem si, že to budu mít raz dva hotové, ale ono ouha. Jakmile jsem je začala namáčet do čokolády, tak se mi začaly roztékat... (před tím jsem je měla nechaný asi 45min v lednici), tak druhý pokus zítra, snad budou úplně ztuhlé a nestačí se roztéct... Jinak bodík, recept je to super jen to musím ještě vychytat.

ilona

18. 12. 2010 23:08

:yes::yes::yes:tak veliký ůspěch děkuji za recept musela jsem udělat další várku a tu jsem raději schovala na bezbečné místo

Zimová

18. 12. 2010 16:24

no já se na ně taky chystám,tak snad to dobře dopadne.Vypadají lákavě:-p

cathleen cathleen

17. 12. 2010 09:25

Určitě i 14 dnů, ale opravdu uložit v chladu - u nás je to, bohužel, část vstupní chodby, takže se mi manžel i syn vracívají zvenku s plnou pusou:-//.....a já pravidelně tyhle špičky dělávám těsně před Vánocemi znovu.

mokuska

16. 12. 2010 18:25

Ahoj zajímalo by mě jak moc dopředu před Vánoci si tyto špičky můžu udělat?Jak dlouho vydrží(teda pokud mi je někdo nezbaští hned) a asi musí být i po dokončení v lednici nebo chladu.

lena

16. 12. 2010 09:46

já je dělala minulý rok a povedli se byli suprový :) jen se po nich zaprášilo :yes:www.toprecepty.cz

Miška

15. 12. 2010 14:10

no nechápu zkoušela jsem je a nepovedlo se... teda byly moc tekutý hlavně ten krém měla jsem to v lednici poté jsem to dala i do mrazáku a pořád nic... vyndám to a za 10 minut je opět tekuté co stím??? :))

cathleen cathleen

13. 12. 2010 10:45

Pravá Nutella (nebo nugeta) - ne Teskácká....a opravdové máslo - ne třeba Zlatá Haná? Jestli ano, pak je to opravdu divné, já tento krém použila i jako náplň do piškotové rolády. Musí být vychlazený tak akorát - aby se dal dobře z pytlíku vytlačit a zároveň ho nesmíte v sáčku moc dlouho zahřívat rukama...

Bambule

12. 12. 2010 14:50

tak jsem tu asi jediná, komu se to nedaří. Ten krém prostě nedrží, okamžitě se roztéká po minutě, co ho držím v cukrářském sáčku. Už to zkoušel i manžel, ten si ho dal vychladit, ale žížala lezoucí ze zdobičky byla tak tuhá, že se vůbec nezatáčela, prostě rovně trčela a nechytala se piškotu. Po deseti minutách v místnosti(panelák) to zase teklo. Nutella, máslo, koňak, nepřidávala jsem tam nic jiného. Strávila jsem tím dvě hodiny, všechno ulepené a špinavé a zničené suroviny, protože to už nikdo z nás nechce jíst..:-//

Andula

2. 12. 2010 14:49

Uz leta davam misto tvrdych piskotu linecka kolecka :-p Zkuste to, budete prijemne prekvapeny.;-)

1 4 5 6 7 8 12

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: nutelové cukroví cukroví z nutely spicky vánoční cukroví z nutely cukroví špičky nutelovy krem na cukrovi cukroví s nutelou krém z nugety špičky cukroví krem na cukrovi z nutely krém z nutely na cukroví nutelový krem do cukroví nutelové řezy spicky recept cukrovi s nugetou cukroví z nugety nugetové cukroví nutelový pletenec nugetový krém recept na špičky

Suroviny: nugeta, máslo, koňak vaječný, piškoty dětské, poleva čokoládová

TopRecepty.cz

Nugetové (nutellové) špičky

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jRKy