Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krůtí játra s fenyklem a jablíčkem

Hodnocení receptu je 4,9 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

4. 3. 2013 17:40

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 210 kJ / 1 723 kcal
Bílkoviny133,23 g
Tuky46,54 g
Vláknina51,00 g
Cholesterol 2,53 g
Sodík 1,01 g
Sůl2,13 g
Sacharidy148,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

5. 3. 2013 17:29

Všem velké díky:-):-K

Bahula Bahula

5. 3. 2013 15:51

Také mám ráda játra :-p:yes::-K

Irrena Irrena

5. 3. 2013 11:37

Krásně naaranžované:yes::yes::yes:Fenykl jsem ještě nikdy nekoupila, asi to budu muset napravit;-)

senky senky

5. 3. 2013 11:34

To je nádhera:yes::-K sice drůbeží játra nemusím a k fenyklu jsem se ještě nepropracovala:-8 ale když čtu ty nadšené ohlasy, hned koupím a vyzkouším;-)

1974andrea 1974andrea

5. 3. 2013 10:44

Taky mám ráda fenykl, chutná mi spíš v tom syrovém stavu, díky jeho typické chuti, ale i s masíčkem je moc dobrý. Krásné Maruško:yes:

rebeka rebeka

5. 3. 2013 10:05

maris: no, určitě jsi to byla ty;-):-) a to stojí, je výborný:yes:;-)

Sarovka

5. 3. 2013 09:57

Děkuji za odpověď. Určitě vyzkouším.:-K

maris maris

5. 3. 2013 09:27

rebeka: děkuju:-K, nevím, co jsem Tě naučila:-D, ale fenykl stojí za to;-):-))

rebeka rebeka

5. 3. 2013 09:21

No, to je krása, čoveče:-O:-O:-O a myslím, že jsi to byla zrovna ty, která mne naučila jíst fenykl, a jsem tomu moc ráda:-K za pár kaček slastný pocit v ústech i bříšku;-):-D:yes:
recept i foto překrásné:-*:yes::yes:

maris maris

5. 3. 2013 09:19

Moc všem děkuju, jsem ráda že se vám recept líbí:-):-K


Sarovka: vařením už není chuť tak výrazná, ale stále tam je;-):-))
srettka - to víš, věže - to je moje:-D
magdalenka : myslíš ?:-)) mně se zdá, že nic moc:-))
matrix - to víš, že bys to nafotil i zblízka;-):-)
Aničko - fenykl vyzkoušej, stojí za to:-p

yanull yanull

5. 3. 2013 00:52

Paráda, bod posílám ráda :-p:yes:+13:yes:

matrix

5. 3. 2013 00:06

To je opravdu povedené,hodně zblízka focené,co ?Fotka dělá tady na těch stránkách ,ale divy, já bych nafotil normálně talíř, takhle bych to nezmák nikdy, fenykl a játra, sakriš, to je zajímavý:-p

Sarovka

4. 3. 2013 21:28

:-O Tak to je nádhera:yes: Navíc určitě výborná:-K Ukládám. Fenykl jsem nikdy tepelně upravený nejedla. Neztratí svou výraznou chuť:-? Dávám ho jen do salátu.

pipre pipre

4. 3. 2013 20:38

Krásný recept:yes:+

magdalenka magdalenka

4. 3. 2013 20:01

Tuším už kuchárska múza bozkáva teba...:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: krůti játra na jablkach krůtí játra s jablky fenykl bulva - recepty krůtí játra na sla jatra na vine s fenyklem kuřecí játra s fenyklem jak chutnají krůtí játra všechno co mám ráda kruti s jablky krůtí játra recepty jatra na feniklu drůbeží játra s fenyklem recept jak chutná fenykl recepty z fenyklu bulva recept fenykl kuchařka fenykl krůtí kostky na feniklu kruti jatra s ryzi e kucharka krutí játra s jablkovou rýží kruti, játra s feniklem jatra s feniklem a brambory

Suroviny: játra krůtí, fenykl, jablko, víno bílé, cukr, máslo, sůl, pepř bílý mletý, vývar drůbeží, olej olivový

TopRecepty.cz

Krůtí játra s fenyklem a jablíčkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ykqP