Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kančí žebírka na víné a jalovci

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

17. 3. 2013 16:55

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie10 003 kJ / 2 391 kcal
Bílkoviny156,12 g
Tuky156,32 g
Vláknina17,08 g
Cholesterol 431 mg
Sodík 1,96 g
Sůl4,77 g
Sacharidy57,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Kdo nemá Pomalý hrnec, může připravit v troubě - nejlépe péct přikryté při nízké teplotě delší dobu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

19. 3. 2013 11:32

Aničko, Dano - děkuju:-):-K

Dana61

19. 3. 2013 11:18

to není jenom slast pro oči, to se roztančí chuťové pohárky a posléze dojde i k pohlazení žaludku:yes::-D skvělý recept

Anna Kocikova Anna Kocikova

18. 3. 2013 11:03

Maruško,parádní dobrotu jsi připravila,mňam:-p:yes::-K

maris maris

17. 3. 2013 21:04

1974andrea: no jo, to je vyzáblina;-):-)):-))

1974andrea 1974andrea

17. 3. 2013 21:03

maris:Já dostanu vždycky mladíka, tak kolem 30 - 40 kg, ten je holt bez zásob:-D

Colombo65 Colombo65

17. 3. 2013 20:54

Mňam;-);-);-)

maris maris

17. 3. 2013 20:28

Všem moc děkuju:-K:-K
Ivulinko, nikdy není pozdě začít:-)
Rebi, yanullko - :-D:-D
Hani, až nějakého ulovíš, pošleš kousek žebírek ?
Andreo - tak to máš smůlu:-D, měla jsem opravdu krásná, masitá, bohužel už měli poslední, jinak bych se zásobila víc:-)

1974andrea 1974andrea

17. 3. 2013 19:32

Teda kančí žebra i jelení mám v mrazáku, ale takovejhle kus masa na tom teda není:-O.

hanahcotton hanahcotton

17. 3. 2013 19:00

Asi půjdu ulovit nějakého kance ;-):yes::yes::yes::-D:-D

yanull yanull

17. 3. 2013 18:43

Pokračuji na "veselú notečku", když dovolíš Rebíčku;-): Já do lesa nepojedu, já do lesa nepůjdu, dokud dokud mi Maruška nedá ochutnat tu dobrotu :-p:-);-)+6:yes:

rebeka rebeka

17. 3. 2013 18:15

Hajný je lesa pááánn... Marušce bodík dááám.. na tohle chuť já mááám.. jak to je udělááám:-?:-//:-8:-D:-D:-D
Parádní recept, foto.. prostě celé je to krása veliká:-p;-):-):yes::yes:

ivulinka ivulinka

17. 3. 2013 17:49

Zvěřinu nejíme a tudíž ji ani nevařím, ale v tvém případě bych ji velmi ráda okusila především díky lákavé fotce a příjemným ingrediencím:-):yes:

maris maris

17. 3. 2013 17:28

magdalenka: děkuju, možná, že jsi se zvěřinou přejedla, ne ;-):-))

tejaja: na maso jsem natrefila v řeznictví a i za krásnou cenu:-)). Hajnýho bych potřebovala:-)) Díky:-)

tejaja tejaja

17. 3. 2013 17:24

Maruška, to je na jedničku ;-) A odkiaľ to mäsko ? Hajnej zabil divočáka ? ;-);-)

magdalenka magdalenka

17. 3. 2013 16:59

Máš také pekné recepty aj fotky, že ja, odporca diviny dostávam chuť...:-8 :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kančí pečená žebra na víně jak pripravit kanci zebra kančí žebra na víně kančí žebra po myslivecku kančí žebírka kančí žebra kanci zebirka recept kančí žebra na zelenině grilovaná žebra z divočáka kančí na jalovci kančí žebra recept recept na kančí žebírka kančí žebra na červeném víně kančí žebírko kančí žebra na jalovci kančí po myslivecku kančí zebra recepty žebra na víně recepty zvěřina kančí žebra zebra z divocaka

Suroviny: kančí žebírka, víno bílé, jalovec, mrkev, celer, petržel, cibule, pyré rajčatové, slanina, vývar, koření na zvěřinu, mouka, cukr, máslo, olej, sůl

TopRecepty.cz

Kančí žebírka na víné a jalovci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AOJz