Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí vývar s domácími nudlemi

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

21. 3. 2013 14:21

Suroviny pro 9

9

Nutriční hodnoty

Energie852 kJ / 204 kcal
Bílkoviny8,76 g
Tuky5,18 g
Vláknina19,34 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,01 g
Sůl2,56 g
Sacharidy22,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je důležité uvařit nudle zvlášt, aby se nám polévka nezakalila.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Maryla381

1. 1. 2016 11:38

no jo ale já nemám papinák dá se polivka uvařit i v hrnci :-D

sirotek

24. 3. 2013 22:27

Ivana Ch:Jo tak tohle by u nás doma neprošlo:-//:-),nejen že dělám ddomácí,ale taky čerstvý,nudle z mrazáku nee,když už se mi povede,že zadělám více,tak to usuším a mám na příště:-))

x.XXX.x x.XXX.x

22. 3. 2013 22:58

Souhlas, tohle není vývar, ale masoxový odvar :-D

Dajda Dajda

21. 3. 2013 20:20

tejaja: Máš naprostou pravdu, tohle není domácí vývar, ale polévka z masoxu. Vcelku proti němu nic nemám, ale do vývaru bych ho taky nedávala. Jenže z 5 až 6 kousků kostřiček a 4 l vody dobrý silný vývar nikdo neuvaří. A rozhodně ne v papiňáku, v němž se rychle uvaří maso, ale polévka se musí vařit pomalounku, jen táhnout, aby se z masa a kostí hezky všechno vylouhovalo. Na druhé straně proti gustu žádný dišputát. :-D

Jé, žížalko, to byl asi přenos myšlenek!:-O

zizala zizala (moderátorka)

21. 3. 2013 20:04

Masoxové kostky jsou nutností, když někdo vaří vývar pouhých 20 minut v papiňáku. Masox zajistí, že to má aspoň nějakou chuť :-( Vývar se musí vařit pozvolna a dlouho, pak se z ingrediencí dostane to nejlepší, co v nich je. Chválím výrobu domácích nudlí :yes:

Ivana Ch

21. 3. 2013 19:36

Já si domácí nudle i drobení dělám celý život, teď jsem si to maličko usnadnila, teda pro sebe.Udělané těstoviny hned všechny uvařím, nechám vychladnout, rozdělím do krabiček a zamrazím. Pak jenom vyndám krabičku z mrazáku, šoupnu do uvařené polévky a hotovo.

tejaja tejaja

21. 3. 2013 18:24

jarda Kadic: súhlasím, do domáceho vývaru domáce cestovinky, lenže ja by som domáci vývar rozhodne nekazila masoxom, predsa je to vývar z kostí a mäsa, načo ten masox ? :-(

sirotek

21. 3. 2013 17:18

rebeka:;-);-);-):-Kděkuji

sirotek

21. 3. 2013 17:17

Jana Pá:;-);-):-K

rebeka rebeka

21. 3. 2013 17:02

jarda Kadic::yes::yes::yes:

sirotek: krásný, čistý vývar.. skvělé;-):-):yes::yes:

Jana Pá

21. 3. 2013 16:33

jarda Kadic:, Jaroušku, díky, já jsem "nudlové pako";-( a tím pádem veškeré těstoviny, dělané doma;-(:-O, nedá se nic dělat, vyzkouším;-)

jarda Kadic jarda Kadic

21. 3. 2013 15:53

jarda Kadic: Do domácího vyvaru totiž patří DOMÁCÍ nudle,a ně jakýsi kupovaný slizký slepenec:-D:-D:yes:

jarda Kadic jarda Kadic

21. 3. 2013 15:48

Jana Pá: Já ho dělám takto:na vál si vysypu cca 20 dkg mouky(já dávám polohrubou) doprostřed udělám důlek,do něj rozklepnu vajíčko a přidám 1/2 skořápky vody, načež zpracuji že začátku vidličkou a potom rukou těsto,jako třeba na vánoční pečivo..Pak rozválím na tenkou placku a tu nechám zaschnout.Pozor na přeschnutí!Nato nožem řežu pásky široké tak,jak chci mít dlouhé nudle.Položím pár pásků na sebe a ostrým nožem krájím nudle zas tak,jak je chci mít široké.Opatrně je rozhodim po vále a nechám ještě chvíli schnout.Pak házím do vroucí osolené vody.Po u vaření procedim.Někdo je pak ještě promíchá s troškou oleje.A hle,nudle jsou hotové:yes::yes::yes::yes:

Anna

21. 3. 2013 15:41

:no::no::no:

Jana Pá

21. 3. 2013 15:31

sirotek: No, to je ono:-D, sice si ukládám drobení, nudle atd., ale nedělám to;-), nemám čas:-O a pokud ho mám, tak ho využívám jinak;-), ale i přesto děkuji za radu:yes::-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí vývar s nudlemi kuřecí vývar v papinaku jak dlouho vařit kureci vyvar aby se polévka nezakalila vývar z masoxu kuřecí vyvar jak dlouho vařit vývar vývar s nudlemi jak dlouho delat vyvar kučecí vývar jak dlouho táhnout kuřecí vyvar jak dlouho delat kureci vyvar jak dlouho vařit vývar v papináku kuřecí polévka v papiňáku kuřecí vývar z papiňáku jak dlouho varit kure v papinaku jak dlouho se vari vývar v papiňáku jak dlouho tahnout vyvar vyvar z kurecich hrbetu kuřecí vyvar z hrbetu

Suroviny: hřbet kuřecí, cibule, celer, mrkev, petržel, kapusta, pórek, bobkový list, koření nové koření, masox, podravka, máslo

TopRecepty.cz

Kuřecí vývar s domácími nudlemi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LBM4