Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Velikonoční beránek zase jinak..

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

24. 3. 2013 15:12

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie42 060 kJ / 10 053 kcal
Bílkoviny259,79 g
Tuky271,48 g
Vláknina60,00 g
Cholesterol 1,31 g
Sodík 263 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy1 612,54 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Tessi

25. 3. 2013 19:13

evík:
Co tedy znamená sekce zdobení??? Mám vloženo v sekci zdobení pro inspiraci. Těsto kynuté i náplň si může vybrat každý sám. Postup ale, bohužel, popsat blíž schopná nejsem. Pokud je někdo jen trošku zručný koukne a vidí..pokud ne z postupu položíme jednu roládku, vedle ní druhou, pak třetí až máme beránka asi taky víc nedá...

jarda Kadic jarda Kadic

24. 3. 2013 22:46

Já s mým talentem to ani nebudu zkoušet, leda bych chtěl stvořit jakéhosi dynosaura......:-D:-D:-D

evík

24. 3. 2013 21:56

Je moc pěkný,ale opravdu to asi není ve správné sekci,zatím tu platilo to,že zde byly moučníky,dorty atd. s množstvím ingrediencí a postupem.Nezlob se,je to tak.
Také jsem zde měla fotky dortů a musela jsem dopsat ostatní.:-(:-(
Palec za pěknou fotku a beránka.:yes::yes::yes:

Eviip Eviip

24. 3. 2013 21:32

Výborný nápad, děkuji za inspiraci!:yes:

Bibinka Bibinka

24. 3. 2013 17:33

Tessi:Tessi, beránek je roztomile kudrnatý, to se ti povedlo a takového berana jen tak nikdo nemá;-):yes: Máš 4.boda:yes:

jarka skrobakova

24. 3. 2013 17:22

moc pěkné :yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 3. 2013 15:55

jana:Fakt? Tak to jsi dobrá. Já kouknu a vidím hotového beránka, kterého bych chtěla vyzkoušet, ale postupem si nejsem jistá. Je ale pravda, že zrovna pečení není mou silnou stránkou a proto si myslím, že pokud je nás takových víc, tak by uvítali ten postup malinko podrobněji;-)

jana

24. 3. 2013 15:41

:-K:-K:-K no krásné a na co fotopostup, kouknu a vidím :-))

Tessi

24. 3. 2013 15:21

Tak fotopostup nestíhám nikdy u ničeho..někdy ani hotovou věc, protože kobylky jsou rychlejší.. ;-)
Ale je to klasický postup na Františky, kterých je na netu hodně. Plát těsta se potře libovolnou náplní, sroluje do roládky a pak se krájí na 3-4cm silné kousky.Ty se řeznou plochou položí na plech a formují do tvaru.. hlavička a nohy se můžou naplnit nebo ponechat prázdné..

vladi vladi

24. 3. 2013 15:19

:-O také na to koukám- pěkný a zase jiný beránek- ale pro začátečníky a nezkušené by to chtělo opravdu trochu více popsat jak postup, tak dopsat ingredience na těsto.Jinak dobrý nápad:yes::-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 3. 2013 15:15

Je krásný, zase jiný. Ale právě proto bych ocenila postup a fotopostup. Už jen aspoň na to, abychom viděli, jak plnit ty šneky. Mám asi představu, jak na to, ale nevím, jestli každý;-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zdobení velikonočního beránka zdobeni beranka velikonocni beranek zdobeni kynuty velikonoční beránek kynuty beranek inspirace zdobení velikonoční beranek velikonoční beránek-zdobení jak zdobit beránka velikonoční beránek zdobený sněhem velikonoční beránek video velikonoční beránek kynutý zdobení velikonočního beránka video velikononí beránek zdobení beránka sněhem náplň do beránka zdobení na beránka jak zdobit velikonocniho beranka snehem zdobení velikonočního beránka sněhem velikonoční beránek kakaovy zdobení velikonočního beránku

Suroviny: mouka hladká, máslo, mléko, cukr, droždí, sůl, žloutek,

TopRecepty.cz

Velikonoční beránek zase jinak..

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PKNz