Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nepečený kokosový suk

Kokosové suky jsou dodnes pouťovou atrakcí, kterou děti milují. Přitom jejich domácí výroba je tak jednoduchá! Můžete použít i různá potravinářská barviva nebo zůstat u klasiky, kterou vám nabízíme.

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min bez doby chlazení

20 min (20 min příprava, bez doby chlazení)

21. 12. 2008 16:50

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie9 996 kJ / 2 389 kcal
Bílkoviny54,00 g
Tuky192,00 g
Vláknina43,50 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 425 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy89,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Řezy nejsou úplně moc tuhé, ale nám chutnají. Je pravda, že si musíme poradit s lepivou hmotou, takže ruce navlhčit vodou, nebo olejem nebo poprášit sušeným mlékem, ale zase to není taková hrůza. Dělala jsem z poloviční dávky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Merylas Merylas

13. 12. 2023 21:29

Ivetca: Děkuji za vyzkoušení. :-K

Ivetca

13. 12. 2023 17:39

ujela mi ruka se sušeným mlékem, lepilo jen trošku :-D<3

Petra

4. 12. 2016 23:24

Zdravím, myslíte, že by bylo možné místo sušeného mléka použít sušené dětské mléko např. Hami co dělám synovi?

Merylas Merylas

17. 5. 2014 21:40

Miquel: Děkuji za nádherné foto:-K

Miquel Miquel

12. 5. 2014 14:52

srettka: :-K Děkuji :-8

srettka

12. 5. 2014 08:59

Miquel:wau, tys to dal jak sám profík:yes: super a děláš skvělý fotky, takže dvakrát super:yes::yes:

Miquel Miquel

12. 5. 2014 07:51

Přidávám foto, jestli to nevadí. Dělal jsem skoro stejně, jen jsem rozdělil hmotu na tři stejné části a tu třetí jsem obarvil rozmixovanými jahodami. Fotopostup zde:http://sladkyaslanydulceysaladodomains.tumblr.com/...

janca

15. 12. 2012 13:29

:-p:-p:-p Dobrý ale hrooooooooooooooooooooooooooozně sladký.

Merylas Merylas

14. 5. 2010 22:20

Polpik, tolik smajlíků nemám pod žádným receptem:-)) Ale pokud opravdu chutnalo, tak jsem moc ráda:-K

polpik

13. 5. 2010 18:54

je to fakt bomba ta chut je uzasna a to ze se to hodne lepi to ktomu prece patri stoji to za to je to proste:-)):-D:-K:-)):-)):-)):-)):-)):-)):-)):-)):-)):-)):-)):-D:-D

Merylas Merylas

7. 3. 2010 23:48

Olgo, spíš bych skladovala v lednici nebo nějakém chladnějším místě. A u nás se sní tak do těch 3 týdnů. Dělám těsně před vánočními svátky, jinak v průběhu roku je nedělám.:-K

olga

7. 3. 2010 20:36

chci se zeptat,vydrží suky i venku? Nebo dáme radši do ledničky?:-)jaká je trvanlivost?

nynne nynne

22. 12. 2009 00:22

neni zac;-) je to fakt vyborny,vsem chutna:yes:

BILKOVAI BILKOVAI

18. 12. 2009 23:56

Dnes jsem dělala. Mně se to lepilo příííšerně, ale výsledek stojí za to. Použila jsem levnější variantu a místo sušeného mléka jsem použila sušenou smetanu do kávy. Bodík:yes:

Merylas Merylas

16. 12. 2009 00:33

Nynne, děkuji:-K A taky děkuji za fotečku, ty barevné kombinace jsou :yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kokosový suk recept na kokosovy suk kokosový suk recept sojový suk recept recept kokosový suk nepečené kokosové cukroví recepty kokosový suk cukroví kokosový suk recept na sojový suk domácí kokosový suk kokosovi suk nepeceny kokosovy kmen sójový suk kokosový suk ze salka kokosový váleček kokosové válečky vánoční cukroví nepečené barevný kokosový suk suk nepeceny kokosovy suk

Suroviny: kokos, mléko sušené, mléko kondenzované, kakao

TopRecepty.cz

Nepečený kokosový suk

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n5AW