Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čabraka

Hodnocení receptu je 4,8 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 12. 2008 19:47

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie817 kJ / 195 kcal
Bílkoviny5,00 g
Tuky0,25 g
Vláknina5,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 15 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy40,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Čabraka byla pestrá deka, která se dávala pod koňské sedlo. Polévka je pestrá použitými ingrediencemi a hřeje - jako deka :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala

14. 3. 2012 11:26

magdalenka: Děkuji, recept vznikl spojením dvou receptů z různých období mých pokusů v kuchyni :-8:-8

magdalenka magdalenka

14. 3. 2012 11:20

Recept je krásny. :yes: Veľa vecí mi tu uniklo, aj toto. Odkiaľ pochádza táto polievka?

Jikotka Jikotka

2. 3. 2009 16:26

Bodík jsem dala já,protože se na čabraku chystám a moc se mi to líbí:yes::-*

zizala zizala

2. 3. 2009 12:58

Jani, to neřeš...:-))Třeba se vyrušily jedničky a ty horší známky a výsledek je nula:-) Pro mě je nejdůležitější, že chutná;-)

Štefánek Martin

30. 1. 2009 12:53

:-8 Tato polévka je opravdu moc dobrá napoprvé uvařená jak chutnala celé rodině, :-p syn si jí na víkend obědnal znovu. Díky za dobrý recept:-))

zizala zizala

29. 12. 2008 16:52

Jani, díky za fotku;-) A mám velkou radost, že Ti chutnalo. :-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 12. 2008 13:47

Ladi ze žeber a masa tam bylo až moc! Já jsem včera totiž nakládala ten Bůček pantůček a ten se taky vaří. Tak jsem ten vývar z bůčku rovnou nechala i s tím kořením a dnes jsem jen přidala ta žebírka a ne z obchodu, takže pořádně masitá, malinko přidala vody a všechno, co tam mělo být. No, je to fakt polívka s velkým P:-p

spagetka spagetka

29. 12. 2008 13:38

Foto hezké, z čeho to, Jani, bylo? - ze žebírek nebo kolínka?

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 12. 2008 13:35

Tak jsem si dovolila přidat foto a kdo nezkusil tuhle manu božskou, neví o co přichází!:-)):yes:

Olina-preclik Olina-preclik

22. 12. 2008 21:29

Tak to já se Svatým obdivuju, protože já bych si tak jak oni nedokázala odepřít spoustu věcí a jiných požitků. A naši předkové byli v pohybu a tak ty kalorie spálili. A když ne, tak vypadali jako herec, co hrál mistra Kondelíka. Ale neřešili to pořád, jako že jsou při těle. To se rozumnělo samo sebou, v tom byla jejich důstojnost. Hubeňouři nebyli v módě.:-!:-p:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 12. 2008 21:22

Já se svatým nijak neobdivuji:-D, ale můj děda se dožil požehnaného věku a vlastně i babička. Celý jejich život byl z dnešního pohledu jeden veliký jed. Sádlo, vajíčka (s oblibou syrové, prý na hlas) klobásy naložené v sádle, vepřové maso, uzené a já nevím, co všechno. Nic se nevyhodilo, všechno se spotřebovalo a když byli mastní, až za ušima od toho všeho,děda si mazával tím vlasy a že měl teda kštici!!:-)):-D Dnes se všichni snažíme žít zdravě, samá šunka, žádná syrová vejce, sádlo má cholesterol, jíme margaríny, které by naši staříčci ani neochutnali, protože je to hnus. Takže, uzené jednou za čas si dám a vývar taky. Taková kapustnice, jejda, mňam!!:-p

zizala zizala

22. 12. 2008 20:17

V pohodě, rejpání v dobrém mi neva;-)A s těmi svatými máš svatou pravdu:-D:yes:

Olina-preclik Olina-preclik

22. 12. 2008 20:15

Já taky neřikám, že z toho někdo umře :-O. Jen jsem trochu rejpla ;-)já už jsem taková. A taky netvrdim, že není dobrá. Vlimla sis, že všechny příjemné a dobré věci jsou buď nezdravé nebo nemravné?:-8 Proto se lidi Svatým tak obdivujou. :-O

zizala zizala

22. 12. 2008 13:25

Oli, když to koleno před vařením pořádně kartáčkem omyješ, hodně škodlivin (netvrdím, že všechny) odplave. Já tuhle polévku vařím tak 1-2x do roka, to není tolik;-)

Lusinda79

22. 12. 2008 11:46

Já se přiznám, že když peču šunkafleky, tak ve vodě z uzeného povařím flíčky.Asi to opravdu není moc zdravé, ale těstoviny mají pak úžasnou chuť a čtyřikrát do roka se snad nic nestane.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: polévka čabraka naloženi masa na uzení naložený bůček čabraka polévka šunkafleky recept naložené koleno koreni cabraka šunkafleky bůček naložený naložené uzené koleno bůček jak ovar vývar z bůčku šunka fleky štefánek martin naložené klobásy domc koenov dochucovadlo nalozeni zeber na uzeni syrové sádlo na uzení čabraka-polevka šunkafleky kalorie

Suroviny: koleno vepřové uzené, bobkový list, pepř celý, jalovec, koření nové koření, cibule, brambory, zelenina kořenová, zelí kysané, fazole, houby sušené, smetana zakysaná, jíška

TopRecepty.cz

Čabraka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zp8Z