Omáčka z pečeného lilku ( na těstoviny)
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 112 kJ / 27 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,05 g |
Tuky | 0,07 g |
Vláknina | 2,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 5,25 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podáváme s těstovinami.
Ostatní moje recepty a fotografie najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 10. 2015 11:19
13. 10. 2015 11:08
27. 3. 2014 09:37
26. 3. 2014 17:48
26. 3. 2014 15:52
10. 3. 2014 13:31
10. 3. 2014 12:32
děkuju za skvělý recept, Adrejko, a posílám foto... bod už byl poslán dááávno
P.S. jo, to bych nebyla já, abych něco "nezbabicovala" místo vody jsem tam dala suché bíué.. víno, samože
9. 9. 2013 07:29
8. 9. 2013 19:50
9. 6. 2013 10:16
6. 6. 2013 20:46
6. 6. 2013 20:42
6. 6. 2013 20:37
6. 6. 2013 20:36
6. 6. 2013 20:32
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 19 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 30 minutami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 37 minutami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 41 minutami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 46 minutami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 49 minutami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 6 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 9 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 10 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 11 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Hladká a chutná omáčka je prubířský kámen kuchařských dovedností
Další recepty
Tématické fráze: omáčka z lilku lilek s těstovinami lilek těstoviny lilek omáčka lilek a těstoviny testoviny lilek pečený lilek recepty lilek cuketa testoviny lilek na těstoviny omáčka z pečených lilků lilek špagety těstoviny s lilkem pečený lilek s těstovinami těstoviny a lilek lilek na špagety omáčka lilek omacka z lilku na spagety lilek a špagety lilek těstoviny recept peceny lilek
Suroviny: lilek, cibulka jarní, šunka sušená, rajče sušené v oleji, česnek, bazalka čerstvá, olej olivový, sůl
Omáčka z pečeného lilku ( na těstoviny)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RKPz
42 názorů