Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlá koprová omáčka

Tuto českou klasickou omáčku připravíme snadno. Jíšku zalijeme vývarem, přidáme kopr a koření a povaříme. Na závěr ji zjemníme smetanou a dochutíme tak, aby omáčka byla příjemně sladkokyselá.

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 40 min

45 min (5 min příprava + 40 min tepelná úprava)

25. 4. 2013 11:11

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 324 kJ / 794 kcal
Bílkoviny17,95 g
Tuky59,73 g
Vláknina3,60 g
Cholesterol 174 mg
Sodík 161 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy44,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Petra Dvor. Petra Dvor.

3. 9. 2020 08:12

Dobrý den, přidávám fotečku. Koprovku milujeme. :-)

hanka

26. 4. 2013 13:15

To je zas něco, adminové by mohli zkusit vyrobit smajlíka ne ťukajícího si na čelo, ale jak rovnou mlátí hlavou o stůl:-//

x.XXX.x x.XXX.x

26. 4. 2013 12:22

Iljusa: :yes: :-D

Iljusa Iljusa

26. 4. 2013 11:00

Pro ty, kteří si chtějí uvařit skutečně dobrou koprovou omáčku dávám odkaz na recepty:
http://www.toprecepty.cz/recept/2780-koprova-omack...

http://www.toprecepty.cz/recept/4995-koprova-omack...

http://www.toprecepty.cz/recept/26213-koprova-omac...
Nechci přidávat k podobným receptů, neboť toto se jim vůbec nepodobá.

Luboš

26. 4. 2013 10:53

karolína: Nechápu, že nechápeš. Receptíku dávám +10 bodíků

karolína

26. 4. 2013 10:37

Další "skvost". V surovinách žádná smetana není, naopak je tam bobkový list a nové koření, ale to zase není v postupu. Recept je akorát na ....:-//:no:

Irule Irule

26. 4. 2013 10:16

:-p:-p:-p

cathleen cathleen (moderátorka)

26. 4. 2013 08:47

Iljusa::-D:-D tak se ti podařilo mě rozesmát nahlas.....díky:-K

Iljusa Iljusa

26. 4. 2013 08:35

xjurny: Možná by bylo fajn smazat celý recept, bo je to slátanina:-)

xjurny xjurny

26. 4. 2013 08:28

Přidávejte prosím jen takové komentáře, které budou přínosem pro kuchaře a kuchařku, kteří si recept budou chtít uvařit. Ty ostatní smažu. Děkuji za pochopení :-K.

zizala zizala (moderátorka)

26. 4. 2013 07:32

Jana Remkova: Paní Remková, včera můj komentář k vám někdo vymazal, tak ho napíšu znovu. Svou poznámkou v profilu byste se měla řídit hlavně sama. Zvláště tou poslední větou. Kdykoliv se tu na Topkách vyskytne problémový autor, vy pokaždé honem přispěcháte a jako "starostlivá matka" se ho vehementně zastáváte, navzdory faktům a pravdě. To, že s oblibou fakta překrucujete, si snad už všimli všichni. Pokud jsem si vědoma, rebeky fotku chválili všichni, jako jediné pozitivum tohoto receptu, včetně mé maličkosti, tak tu z ní nedělejte obětního beránka :-!
A dodatek. Bez kritiky není vývoje.

papa1649 papa1649

26. 4. 2013 06:55

Naďo...........moooooooooc se omlouvám, ale tak jak ta fotka vyzněla, tak tak jsem to nemyslel. Promiň. Doufám jen, že si mně zase vrátíš.........přeji hezký den :-K:-K:-K

Lalina

26. 4. 2013 00:37

Ako začiatočník by som teda podľa tohto receptu určite kôprovku neuvarila. Každý začiatočník potrebuje presné množstvo surovín i podrobný postup. Inak aj tu sa prejavila posledná móda (zlozvyk) - nepísať poriadne množstvá - 1/2 masla, 1 smotana, 2 Nivy a pod. Bujón nebudem komentovať, ale sladká paprika ma prekvapila. Nechcem autorku urážať ani nič podobné, ale čo sa mi na tom recepte páči sú fotky. Ale podľa nich sa nedá navariť.

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 4. 2013 22:53

magdalenka: Magdi, Toprecepty už dávno nepatří mezi TOP recepty v tom smyslu, jak to vidím já. Předpokládám, že případný uživatel si najde koprovku, vyjede mu jich několik a vybere si podle toho, která bude nejsrozumitelnější. Má také možnost se autora přece zeptat. Já přece netvrdím, že tohle je nějaký vzor super receptu. Jen se mi nelíbí, že za snahu Nadi se tady vytvořila diskuze, ze které je nejvíc špatná právě ona.

Ještě bych dodala něco....
Jen spokojený a vyrovnaný člověk nepociťuje potřebu ostatní zesměšňovat, obviňovat a kritizovat. Dělá rychlá a správná rozhodnutí. Rád a bez váhání podporuje dobré věci....

magdalenka magdalenka

25. 4. 2013 21:16

Jana Remkova: Myslím, že spôsob zahustenia u omáčky je dôležitá informácia, hlavne pre amatéra v kuchyni, na tom trvám. Autor by takéto veci rešpektovať, veď sa tu chce podeliť s ostatnými o svoje najlepšie recepty. Je to môj názor, chápem, že sa ti nemusí pozdávať.
Nadina fotka je krásna, ako vždy. Jej fotky sú ozdobou každého receptu.

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rychlá koprovka jak uvařit koprovou omáčku jak uvařit koprovku koprová omáčka top recepty koprová omáčka bez smetany koprova omacka ze sklenice zdravá koprová omáčka koprova omacka top recepty koprová omáčka dobra koprova omacka veganská koprová omáčka příprava koprové omáčky recept na koprovou omáčku koprová omáčka z masoxu koprova omacka ze suseneho kopru koprová omáčka kopr ze sklenice koprová omáčka z nálevu koprova omacka ze sklenicky koprová omáčka zdravě koprova omac

Suroviny: kopr, máslo, mouka hladká, vývar masový, cukr, sůl, ocet, bobkový list, koření nové koření, paprika sušená sladká, smetana sladká

TopRecepty.cz

Rychlá koprová omáčka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m0M3