Zapečené brambory s uzeným masem a smetanou
Sytý oběd nebo večeře, které hravě připravíte z toho, co máte zrovna doma - to jsou zapečené brambory! Přidejte do nich uzené maso, zalijte je smetanou a šoupněte do trouby. Za půl hodinky vytáhnete pekáč plný skvělého jídla.
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Množství surovin je závislé na velikosti zapékací formy.
Vím, že takovýchto receptů je asi tolik, jako je na světě kuchařek, tak tady je další variace na toto téma.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 10. 2022 16:07
13. 2. 2022 20:24
10. 2. 2022 11:59
28. 4. 2021 17:31
30. 4. 2020 12:09
30. 4. 2020 11:28
30. 4. 2020 11:05
3. 12. 2016 21:55
7. 1. 2016 14:05
5. 1. 2016 23:18
5. 2. 2014 15:02
16. 1. 2014 13:33
10. 1. 2014 23:58
19. 12. 2013 14:21
3. 8. 2013 16:45
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzské řízečky
Přidáno před 6 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 7 hodinami
Cizrnové kari s květákem, cuketou a rajčátky
Přidáno před 9 hodinami
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 19 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno 17. 4. 2024 10:02
Květáková fritáta
Přidáno 17. 4. 2024 09:54
Právě bylo uvařeno:
Hrníčkový mrkvový koláč s jogurtovou polevou
Princezna@Lada uvařila před 30 minutami
Dušené vepřové kotlety
RadaNaty uvařila před 1 hodinou
Pudingové lívance (bez mouky)
projach uvařil před 1 hodinou
Rajská omáčka s hovězím masem
PetraJ7 uvařila před 1 hodinou
Výborný piškotový korpus na dorty
Santiago uvařila před 2 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
es.jana.dobrecova uvařil před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
DeniskaBoo uvařila před 3 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Andy.E uvařila před 3 hodinami
Frankfurtská polévka
spagin uvařila před 3 hodinami
Bezva smažený sýr
DVJU7 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Francouzské brambory - jak je připravit podle oblíbených receptů. Jaké použít brambory, co k nim přidat a jak vše zapéct
5 skromných večeří na všední dny: Zadělávaná kedlubna, nudle s mákem nebo dušená mrkev ve stylu vaření našich babiček
Kam se hodí která smetana. Potřebujeme ji k zapékání, do omáček i polévek. Poradíme, jakou zvolit, aby se pokrm nesrazil
Další recepty
Tématické fráze: zapečené brambory zapékané brambory s uzeným masem zapecene brambory se smetanou zapékané brambory se smetanou zapečené francouzské brambory francouzské brambory se smetanou zapečené brambory s masem zapékané brambory s uzeným zapékané brambory zapečené brambory recept francouzské brambory s uzeným masem brambory s uzeným masem top recepty zapečené brambory francouzské brambory se zakysanou smetanou brambory s uzenym zapékané brambory s masem recepty s uzeným masem zapečené uzené maso zapečená brokolice s uzeným masem zapečené těstoviny s uzeným masem
Suroviny: brambory, olej olivový, cibule, česnek, maso uzené, smetana, sůl, pepř, máslo, vejce, mléko
Zapečené brambory s uzeným masem a smetanou
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkr4
35 názorů