Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Obrácená marinovaná líčka

Hodnocení receptu je 4,7 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba tepelné úpravy: 50 min

50 min (50 min tepelná úprava)

9. 5. 2013 14:35

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie1 238 kJ / 296 kcal
Bílkoviny2,56 g
Tuky0,34 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 20 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy21,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Obrácená proto, že obvykle nejprve nakládáme do marinády a až pak dusíme.

Recept mi doporučil „můj“ řezník a pravil, že když nám to nebude chutnat, mám týden maso zadarmo. Hm, tak nic no… Velmi jedlé

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

10. 5. 2013 21:56

Samé dobré suroviny:-pa velká dobrota v závěru:-*:-p:yes:

Dana61

10. 5. 2013 11:07

tedy ty opravdu provokuješ:yes::-D úžasné, ale u nás nejsou a nejsou;-)

Irrena Irrena

10. 5. 2013 10:39

Recept jak vínko:yes::yes::yes::yes: Jen ta líčka mi chybí a nikde u nás je nemají:no:

rozmarynaH rozmarynaH

10. 5. 2013 10:07

Recept se mi moc líbí, uložila jsem si a příležitostně vyzkouším:yes::yes:

spagetka spagetka

10. 5. 2013 09:42

Děkuji všem :-K:-K:-K
žížala: 1974andrea: Nebojte se, já to taky dělala poprvé. Hlavně se to musí velmi rychle a kratince orestnout. Pak do té marinády, je lepší to v ní nechat co nejdéle. Byla jsem překvapená, že masíčko tu chuť toho vínka a hořčice mělo velmi jemnou, pikantní a masínko bylo šťavnaté, ta šťáva z toho moc chutná a opravdu už ničím jiným jsem nekořenila ani nepodlévala, jen tou marinádou :yes::yes::yes::yes:
Určitě takhle zkusím i jiné maso, třeba drůbeží

1974andrea 1974andrea

10. 5. 2013 09:33

zizala:Taky slyším poprvé o opečení masa před marinováním. Vždyť se pak nedostane do masa tolik chutí z té marinády, když se maso nejdřív zatáhne, ne? Ale zas zůstane šťavnatější. Někdy zkusím, líčka ještě mám:yes:

zizala zizala (moderátorka)

10. 5. 2013 07:55

Musela jsem si to přečíst dvakrát ;-):-8 Spletla mě poznámka, protože neobvyklé je prvotní opečení a pak naložení do marinády. Následné dušení je standard. Věřím, že masíčko bude touto úpravou moc dobré :-p:yes:

aisha

10. 5. 2013 06:49

Obracene marinovani jsem nikdy nezkousela, je to zajimavy napad..:yes::yes:

Eliza Eliza

9. 5. 2013 20:59

Tak to je výborný nápad a jistě i výborný výsledek! Zkusím...:-p:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

9. 5. 2013 20:52

Líčka jsou výborná na všechny způsoby, ten Tvůj , ten láká k vyzkoušení, je to velmi zajímavý postup:-K;-):-p:yes:

yanull yanull

9. 5. 2013 20:29

Ladi, líčka mám, dle pana řezníka udělám a Tobě bodík posílám :-p:-);-):-K:yes: +13 mňam:-)

hosta hosta

9. 5. 2013 19:07

No, krása, hned bych ti dala pusu na obě líčka. A mohla bys je obrátit směrem na Vysočinu:-D:yes:

spagetka spagetka

9. 5. 2013 17:00

magdalenka: Jasan doubek, majdí, letíííí :-D:-D:-D

magdalenka magdalenka

9. 5. 2013 16:51

maris: špaget je ticho, čo považujem za súhlas a očakávam prídel!

Olinka5555

9. 5. 2013 16:36

Moc moc pěkné:yes::yes::yes:, jen malý problém - za celý život jsem líčka u řezníka neviděla, ach jo ...
Ukládám pro případ, že je někdy seženu:-)))

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: marinovaná hovězí líčka marinovaná lícka marinovaná vepřová líčka mujreznik obrácená rajčata marinované hovězí líčka hovězí líčka marinovaná obrácená hovězí líčka marnivana licka maso marinované v modrem portugalu marinovat líčka hovězí líčka marinovaná kde jsou líčka na teleti jak nejdéle marinovat maso

Suroviny: líčka hovězí, cibule, víno červené suché, hořčice se zeleným pepřem, paprika sušená pálivá, tuk, sůl

TopRecepty.cz

Obrácená marinovaná líčka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YYxM