Bramboráková polévka
Masové vývary bývají v rodinách velice oblíbenou polévkou a dají se podávat s velmi širokou škálou různých zavářek a vložek. Proč nevyzkoušet i knedlíčky z hustějšího bramborákového těstíčka, tím vykouzlíme selskou polévku, která bude chutnat úplně všem.
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 2 090 kJ / 500 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,25 g |
Tuky | 22,70 g |
Vláknina | 11,34 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 190 mg |
Sůl | 0,31 g |
Sacharidy | 43,22 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pokud dáváte do bramboráku ještě jiné ingredience, můžete si je přidat do těstíčka, které musí být ale tužší, než na bramboráky.
Zdroj: Od kuchařek z tábora pro děti, kde jsem byla vedoucí. Všechny děti si chodily přidávat.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 10. 2023 08:10
2. 3. 2020 12:15
28. 2. 2020 19:33
12. 3. 2012 19:39
12. 3. 2012 14:35
6. 3. 2012 22:06
4. 3. 2012 11:56
28. 2. 2012 20:51
27. 2. 2012 20:21
27. 2. 2012 19:50
20. 9. 2010 19:17
20. 9. 2010 18:49
15. 4. 2010 10:04
14. 4. 2010 19:14
12. 11. 2009 19:16
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Maková náplň nastavená
Přidáno před 39 minutami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 5 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 6 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 19 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty
Ivcatkoo uvařila před 14 minutami
Zapečená kuřecí prsa se žampiony a nivou
Marylka uvařila před 1 hodinou
Domácí chleba z trouby
Iveta17 uvařila před 2 hodinami
Hrbaté maso
Leona P. uvařila před 2 hodinami
Krkovička po znojemsku
krisstus uvařila před 2 hodinami
Bulgur i jako příloha
Verounek uvařila před 3 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Ryngle uvařila před 4 hodinami
Domácí langoše
Ryngle uvařila před 4 hodinami
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Kattyy uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vývar z masa a kostí je základem polévek i omáček. Jak uvařit ten nejlepší vývar
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: bramborakova polivka bramborackova polevka kdy dávat do polévky majoránku bramborákové knedlíčky jídelníček na tábor recepty co z bramborákového těsta recept bramborackova polivka marmeláda z broskví pramborackova polévka recepty na tabor kuřecí játra v bramborákovém těstě šumavská houbovka bramborackova polévka recept kdy majoranku do polévky kdy majoránka do polevky? řízek ondráš bramborackova polivka polévka z vepřového kolene bramburačkova polévka bramboročkova polevka
Suroviny: vývar masový, brambory, vejce, česnek, majoránka, cibule, mouka polohrubá, mrkev, olej, sůl, podravka, česnek mědvědí
Bramboráková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2km1
35 názorů