Chřestový krém s parmezánem, česnekovými krutony a kapkou crème fraîche
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 13 093 kJ / 3 129 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,65 g |
Tuky | 227,19 g |
Vláknina | 54,38 g |
Cholesterol | 478 mg |
Sodík | 3,80 g |
Sůl | 9,61 g |
Sacharidy | 117,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: internet, velmi mírně poupraveno
koření chimichuri lze sehnat zde: www.koreni.cz
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 5. 2013 07:52
17. 5. 2013 06:25
zizala:
16. 5. 2013 07:28
16. 5. 2013 05:11
15. 5. 2013 20:05
15. 5. 2013 19:57
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 4 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 6 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 22 minutami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 40 minutami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 2 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 2 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 4 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Churros z odpalovaného těsta: Připravte si španělskou dobrotu podle videonávodu
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Gastro glosa: Zavřené obchody o Velikonocích nemá smysl řešit. Žádný potravinový armagedon se nekoná
Další recepty
Tématické fráze: chřestový krém chřestový krém s vínem česnekové krutony na pánvi chřest s parmazánem polevka z chrestu s parmazanem chřestový hrnec chřestová polévka s parmazánem chřestový krém bez smetany krem z bileho chrestu chřestový krém recept chřestový krém a víno chřestivý krém a vino česnekové krutony chřestový krém s bílým vínem creme fraiche recepty brambory creme fraiche cuketový krém s parmazánem a krutony recept s bílým chřestem a krutony chřestový krém s krutonky chřestový krém parmazán
Suroviny: chřest bíly, víno bílé, vývar zeleninový, cibule, česnek, sůl, pepř, koření chimichuri, máslo, smetana ke šlehání, sýr parmazán strouhaný, crème frâiche, rohlík, máslo, česnek sušený
Chřestový krém s parmezánem, česnekovými krutony a kapkou crème fraîche
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3rpx
6 názorů