Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žába v díře - Toad in the Hole

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 30 min

45 min (15 min příprava + 30 min tepelná úprava)

22. 5. 2013 23:09

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie4 724 kJ / 1 129 kcal
Bílkoviny67,83 g
Tuky72,07 g
Vláknina5,84 g
Cholesterol 764 mg
Sodík 3,13 g
Sůl7,24 g
Sacharidy50,53 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jedná se o tradiční anglický recept, proto "Toad in the Hole". Jsou tu už dva trochu podobné, ale tento je přece jen malinko jiný .-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

danielle72 danielle72

25. 5. 2013 22:25

Jana Remkova: Není sice ode mě, ale taky se mi líbil:yes:;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 5. 2013 22:21

Jak originální název!!:-D:yes:

danielle72 danielle72

23. 5. 2013 22:24

Anna Kocikova: jdu hledat recept:yes::-D
Štíři nebo netopýři - už se na pánvičce škvíří;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

23. 5. 2013 22:22

danielle72:Neboj;-)brzy dolezou a některý ten jedovatý ocásek vytáhne:-D:-D

danielle72 danielle72

23. 5. 2013 21:50

Anna Kocikova: :yes::yes::yes: Hadi a žáby, jen štíři ještě nedolezli:-D:-D:-D

Anna Kocikova Anna Kocikova

23. 5. 2013 21:45

Nepohrdla bych:-p:-K:yes:A ta"hadí"bramborkaše nemá chybu;-)hračičko:-D:yes:

jarka skrobakova

23. 5. 2013 20:23

:yes::yes::-K super ;-)

magdalenka magdalenka

23. 5. 2013 17:14

Ja som na tento recept už zabudla, ale kedysi u nás frčal, deti to mali radi.

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

23. 5. 2013 16:48

Bezva nápad Danuš, moc se mi líbí, hned v sobotu to prubnu, dělávám zase kuřecí prsa nebo celé kuře, dám ho do tětsíčka, krásně vyběhne, do těstíčka dám trochu sody, ale tento recept si ukládám:-O;-):-p:yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

23. 5. 2013 15:29

To se mi líbí,to vyzkouším:-p;-):yes:

rozmarynaH rozmarynaH

23. 5. 2013 09:50

Je to kalorická bomba, ale určitě báječně chutná:-p:yes::yes:. Občas neuškodí zahřešit:-D

1974andrea 1974andrea

23. 5. 2013 09:22

Znám, je to moc dobré:-p:yes:

zizala zizala (moderátorka)

23. 5. 2013 07:11

Ano, takhle s neuzenými klobáskami je to správně po anglicku:yes::yes: Kdysi jsem to pekla, nebylo to špatné :-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: inrecepty in recepty žába v díře kuře ala žába toad-in-the-hole recepty in. na sádle.cz žába z vajíčka jak udelat z vajicka zabu anglický recept žába v díře žába z klobásek had v díře recepty in pečení masa v díře hadi ocasky recept párky v těstíčku prdelka zubatá toad.in the hole recepi žabí díra recept recept žába v těstíčku

Suroviny: klobása grilovací, cibule, olej, vejce, smetana na vaření, sodovka, mouka polohrubá, sůl, petržel, hořčice dijonská

TopRecepty.cz

Žába v díře - Toad in the Hole

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wywR