Candát pečený na másle
Candát je naše nejkvalitnější sladkovodní ryba a nejlepší způsob jeho úpravy je ten, který zachová jeho specifickou chuť. Náš oblíbený recept na candáta pečeného na másle není složitý a slibuje, že si pochutnáme.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 512 kJ / 1 078 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,50 g |
Tuky | 85,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 455 mg |
Sodík | 142 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 2,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Rychlý, jednoduchý a velmi chuťově vyvážený pokrm.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 4. 2022 10:12
6. 3. 2016 09:57
10. 7. 2013 20:59
26. 5. 2013 14:00
26. 5. 2013 13:49
25. 5. 2013 19:49
25. 5. 2013 19:40
25. 5. 2013 19:37
25. 5. 2013 19:34
...ta začíná až 16.6. nejsem pytlák
25. 5. 2013 19:32
25. 5. 2013 19:31
25. 5. 2013 19:29
25. 5. 2013 19:28
... poslední zimní úlovek roku 2012 .. více nemamo
25. 5. 2013 18:39
25. 5. 2013 17:03
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 6 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 7 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 7 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 7 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 31 minutami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 1 hodinou
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 2 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 2 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 3 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 5 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
VIDEO: Rybář Martin doporučuje na sváteční stůl amura nebo sumečka. Amur má chutnější maso, sumeček je bez kostí, říká
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Dáte si kapra, pstruha nebo lososa? Receptů z ryb je velké množství. Stačí si vybrat
Další recepty
Tématické fráze: candát recept candat na masle candát recepty recept na candáta recept candát candát recepty filety candát pečeny candat recept na filet z candáta recepty candat recept candát na másle candat filet recept recepty na candata pečený candát na masle priprava candata recepty candát na másle recepty z candata candát obecný recepty pečený candát recepty candát obecný recept
Suroviny: candát, máslo, mouka hladká, koření čtyři pepře, sůl, olej olivový
Candát pečený na másle
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QKGY
17 názorů