Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Drůbeží kousky ve vinné hořčici

Hodnocení receptu je 4,7 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

31. 5. 2013 16:49

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 740 kJ / 1 611 kcal
Bílkoviny143,90 g
Tuky90,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 400 mg
Sodík 1,94 g
Sůl4,84 g
Sacharidy9,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

1. 6. 2013 14:49

spagetka: díky, ta je z těch, co jsem vyzkoušela, nejlepší:yes::-)

spagetka spagetka

1. 6. 2013 14:46

maris: Maru, do fotek přidávám tu hořčici, před chvílí jsem ji koupila v Albertu, je to značka Bornier, já se chtěla přesvědčit, že si to pamatuju, abych tě neblamovala. Dělají ji ve více gramážích a je skvělá, i když přiznávám, že není úplně levná. Teď měli jen 210 g za 46,90, v Albertu je mezi hořčicemi samozřejmě ;-);-);-), kupuju raději tu menší, 100g, ale ta je fakt málo kdy aspoň u nás.

spagetka spagetka

1. 6. 2013 14:43

Jikotka: Udělalas mi radost, děkuju :-K:-K:yes::yes:

Jikotka Jikotka

1. 6. 2013 14:06

Ladi,musím pochválit,pochutnali jsme si :-p:-p:-p,jenom jsem dala jiné bylinky(bazalku,tymián,rozmarýn a petrželku),jiné bohužel na balkoně nejsou :-D:-D:-D,dávám fotku,ale je nějaká na nic,co nadělám...

spagetka spagetka

1. 6. 2013 13:04

1974andrea:Andrej, né nechutná, nevoní, to je rozdíl, a tady se mi šiknul přímo, ovšem je fáákt, že čerstvě namleté kuličky jsou jaksi pro mě mňamkovější :-D:-D:-D
maris: jdu do Alberta a hned mrknu na tu značku té hořčice, stejně si ji musím koupit ;-);-);-)

1974andrea 1974andrea

1. 6. 2013 13:01

Ladi, nepsala jsi už 100x, že ti čerstvý koriandr nechutná?;-):-D Taky bych tam asi dala o nějakou tu bylinku méně, ale libeček by mi v tom vyhovoval;-):yes:

maris maris

1. 6. 2013 10:02

špagi, jakou značku hořčice používáš ? Já těm hrubozrnným nějak nemůžu přijít na chuť a když ji použiju, tak jen v množství menším než malém;-):-)

spagetka spagetka

1. 6. 2013 09:12

Děkuju vám moc:-K, do dneška se nomáčka parádně rozležela a je výborná.
Malinko jsem upravila suroviny - byl mi divný ten kelímek, proč se vám to zdá moc a já trubka si až dnes uvědomila, že jsem měla malou sklínku té hořčice :-O:-O:-8:-8
senky: Jani, taky to je oběd včera pro 3 lidi a dnes pro 4, ty bylinky se tam opravdu nemlátěj, naopak se doplňujou, stačí jen malinko ;-);-)

senky senky

1. 6. 2013 08:43

To je porce pro chlapa:yes::yes: hořčicové marinády taky ráda používám:yes: jen bych musela vybrat jenom jednu bylinku, všechny dohromady by na mě bylo moc chutí najednou;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

31. 5. 2013 23:29

Libeček nemusí být?? Neblázni!:-D:-D:-D, to jediné mám:-!. Saturejku nemám a kde ji vzít, že jo, koriandr nemám, sakra práce s tím. Ale moc ráda bych ochutnala:-p

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

31. 5. 2013 22:59

Pěkné, Ladi, mám ještě líčka a říkám si, že by to nebylo marné, to zkusit podobně:-K:-p;-):yes:

Bibinka Bibinka

31. 5. 2013 19:33

spagetka:Ladi, to se ti vážně povedlo, vypadá to žravě a že to bude dobrota je více než jasné a k tomu všemu krůtí milujeme;-) Máš 9.bod:yes:

yanull yanull

31. 5. 2013 19:29

S hořčicí při vaření kamarádím ráda, ale takové množství jsem jí nikdy nedávala;-). Škoda, že jsem včera celé farmářské kuře zpracovala, hned bych to prubla. Tomuto posílám 8. bodíka :-p:-):-K:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

31. 5. 2013 19:21

Vidím to na prádní a pikantní dobrotu:-p:yes::-K
Rebi,víš,že mě napadlo to samé,jestli té hořčice není moc:-))Já ji dávám do marinád jen pár lžic.Ale Špagi to odsouhlasila,že je to ok,tak jí věřím:-D

Danca Danca

31. 5. 2013 17:52

Hmmm,tak tuhle mňamku udělám zítra z krůtího...původně měly být špízy, ale tomuto se nedá odolat!:-p:-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: drůbeží kousky vařená drůbež recepty vařené drůbky recept kachní drůbky vařené drůbeží kousky recepty drubeží plátky na hořčici drůbeží masíčka kousky masa na hořčici

Suroviny: maso drůbeží, celozrnná hořčice, víno červené suché, koriandr čerstvý, saturejka, bazalka čerstvá, libeček, sůl, pepř bílý, slanina anglická, ceres soft

TopRecepty.cz

Drůbeží kousky ve vinné hořčici

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vx6V