Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fenykl- nebojte se experimentu

Hodnocení receptu je 4,7 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

12. 7. 2013 15:05

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Skvele jako priloha k masum, stejne pripravuji i cuketu, kazdopadne cuketu krajim na silne platky a pridavam do pary az asi po 10-ti minutach, Fenykl je predsi jen tvrdsi a trva dele nez nam na pare zmekne, oproti tomu cuketka potrebuje jen par minut...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

casino casino

10. 2. 2014 19:49

...přes vařený fenykl, který nemohla syrový ani cítit, jsem postupně naučil rodinu i na syrový fenykl v salátech...

magdalenka magdalenka

10. 2. 2014 17:17

tejaja::yes: som rada, že si vyskúšala, aj ja mám skúsenosti len so surovým fenyklom.

tejaja tejaja

10. 2. 2014 17:12

Výborná príloha :yes: Takto som fenykel nikdy nerobila,vždy ho dávam do rôznych šalátov surový, ale tentokrát som fakt zaexperimentovala a oplatilo sa :-):yes: Pridávam fotky, bod som dala už skôr :-);-)

tejaja tejaja

12. 7. 2013 20:14

Petraweid: ono taťka má pravdu, aj nám babička dávala pri bolesti brucha fenyklový čaj, ale zo semienok :-D:-D;-)

Ivana79 Ivana79

12. 7. 2013 19:43

:-p:yes:

Petraweid Petraweid

12. 7. 2013 18:36

Bibinka: Dekuju za privitani, casto uz jsem hledala na techto strankach inspiraci a nakonec me napadlo podelit se o nase domaci tajemstvicka:-D tak doufam, ze nekomu pomohu dodat inspiraci, ktera i me jako domaci kucharce nekdy chybi;-) Fenykl nechutna kazdemu...nas tatka ho treba uplne nesnasi, pry mu pripomina caj na boleni bricha:-)) ja ho delam casto a je to velice osvezujici priloha...Tak do toho :-))

Bibinka Bibinka

12. 7. 2013 18:12

Petraweid:Petro, vítám tě v naší Topkové rodině jako nového člena a přeji ti, aby se ti u nás líbilo.;-):-K
S fenyklem nemám ještě žádnou zkušenost, nikdy jsem ho nekoupila a ani jsem nevěděla, jak bych ho připravila. Ale stejný problém jsem měla s řapíkatým celerem, tak jsem ho jednou na zkoušku koupila a pak bych ho bývala dávala do všeho, snad i do buchet:-D Tak nikdy neříkej nikdy;-)

Petraweid Petraweid

12. 7. 2013 18:06

tejaja: :-8 tak snad bude chutnat:-))

tejaja tejaja

12. 7. 2013 17:41

Fenykel mám veľmi rada, hlavne v šalátoch, surový, a živo si viem tú chuť predstaviť. Boduješ :-D;-):yes:

pipre pipre

12. 7. 2013 16:07

Petraweid: Já ho zkoušela hledat i v Tescu, jenže tu máme jenom takovou malou prodejnu Tesca a ještě blbě zásobenou:-( Já si přivezla parmazán z Luhačovic z italské prodejny. Byl fakt čerstvý.

pipre pipre

12. 7. 2013 15:52

Fenykl jsem už dusila v páře a s parmazánem to může být výborné:yes: jen ten parmazán se u nás těžko shání, v Orlové jsem ho neviděla vůbec, musela jsem ho koupit jinde.:yes:+2

Petraweid Petraweid

12. 7. 2013 15:09

Udelam, hned jak ho zase budu varit:-))

spagetka spagetka

12. 7. 2013 15:07

Znám, mňam. Fotečky nemáš?:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vareny fenykl fenykl recepty fenykl na másle syrovy fenykl fenykl recept fenykl vareny recepty fenykl fenykl na pare vařeny fenikl vařený fenykl fenykl priloha jak udelat fenykl smažený fenykl fenykl dušený fenikl syrovy fenikl fenykl v páře vareny fenykl recept fenikl top recepty příloha z fenyklu

Suroviny: fenykl, parmazán, máslo

TopRecepty.cz

Fenykl- nebojte se experimentu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7ygQ