Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Netradičně smažený pangasius

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

24. 7. 2013 09:12

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Takto připravená ryba je jemná a křehká.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dana61

4. 12. 2013 12:51

výborný nápad:yes::-D

zizala zizala (moderátorka)

30. 11. 2013 16:59

Tenhle recept dělám už dlouho, mám ho vytištěný ještě z doby na receptech.cz. Pangase si občas dáme, vyhovuje nám, že nemá kosti a můj muž je rád, že z něj necítí rybinu. S klidným svědomím dávám bod ;-)

spagetka spagetka

30. 11. 2013 16:58

tejaja: Teri, já souhlasím, jak už jsem psala níže, rybu udělám ale holt jiného druhu, nápad beru :yes::yes::yes:

tejaja tejaja

30. 11. 2013 16:32

Rybka je fakt jemná, iná ako klasicky obaľovaná, chutilo nám :yes:;-):-D A k tomu pangasovi : nikto nikoho nenúti jesť túto rybu, rovnakým soôsobom sa dá upraviť aj iný druh ryby, ide o tú úpravu, je výborná :yes: Zaslúžený bod :yes:

Rodri

1. 11. 2013 15:03

RE fb.lib:
S tím mlékem je to úplná blbost, kvalita mléka a obsah tuku jsou přesně nadefinovány. Zřejmě vám přišel nějaký "HOAX" (záměrně šířená nepravdivá zpráva. Něco podobného se šířilo i o pangasovi, viz: hoax.cz/hoax/pangasius---je-to-k-jidlu/ :-!

fb.lib fb.lib

26. 7. 2013 07:41

sikulka:Pangasius není žádný robot,teda uměle vytvořená ryba.Žije ve volné přírodě ve východní Asii a jeho správný název je Sumeček žraločí. Je to sladkovodní ryba,všežravec a patří do čeledi Pangasovitých. Odtud ten obchodní název.Je úplně jedno zda je chován v nádržích nebo zda žije v přírodě ,tato ryba má nepatrné množství Jodu a ještě méně Omega3 nenasycených kyselin.Je to proto že maso této ryby obsahuje minimálně 50%vody. Tato ryba je pro zdravou výživu bezcenná a navíc je velmi drahá.
Ten recept co uvádíte v příspěvku bude vynikající ale tady ho nikdo nenajde. Zkuste ho vložit uděláte tím radost spousty lidem. Hezký den:-K

sikulka

25. 7. 2013 09:39

:-O:-O:-O i já přidávám bodíky, recept je to pěkný, určitě dobrý, až na toho Pangase, máte pravdu. Kupovávala jsem, moc nám chutnal, než jsme zjistili, že je to uměle vytvořená ryba - v přírodě se nevyskytuje - chovaná v kádích a v sajrajtu. Já dělám ryby taky netradičně-orestuju, narovnám do pekáče, možno přidat cibuli. Nastrouhám sýr, smíchám se šlehačkou,zapeču. MOOOC DOBRÉ!

fb.lib fb.lib

24. 7. 2013 22:04

Kupujete mléko v marketu...nekupujete,je to nápoj vyrobený z mléčný sušiny,vody a řepkového oleje. Z jednoho litru kravského mléka se vyrobí 10 až 15litrů mléčného nápoje dle tučnosti.Vemte si jak na svět přichází vejce a z čeho jsou,o Ramě raději psát nebudu. A všechno kupujete ani se nad tím nepozastavíte. Ale nediální kampaň proti Pangasu udělal své. Přiznám se i když mi chutná,taky ho nekupuji.

tejaja tejaja

24. 7. 2013 20:20

Dôležitejšie než krajina pôvodu je to, či sú ryby z chovu alebo lovu. A to zaujíma málokoho, hoci je v tom veľký rozdiel ;-)

Drobek Drobek

24. 7. 2013 13:14

Dajda: Mně na tom nevadí ten Vietnam ale to v jaké vodě ty ryby rostou co žerou a co v nich tedy musí být. Ale to je každého věc, chuť a pusa, já napsal co jsem napsal , pochválil recept a za mně odsoudil pangase.

Jana Pá

24. 7. 2013 12:34

Opravdu se dá udělat z každé ryby;-):yes:, takže dávám puňtíka:yes:, dělám nějak podobně, ale beru to, že se dělá bez vajíčka, to vyzkouším a ráda:-D

yanull yanull

24. 7. 2013 12:20

Vyzkouším na žralokovi, přidávám 3. bodík:-p:-K:yes:

Dajda Dajda

24. 7. 2013 11:03

Drobek: Určitě ano, ale já mám pangasia ráda a nevadí mi, že se vozí z Vietnamu. ;-) Díky za bodík.

spagetka spagetka

24. 7. 2013 11:02

Já bych taky určitě použila jinou rybu než pangase, fakt ho nemusím. Ale je tolik druhů ryb, že si vybere každý ;-);-)
Do té omáčky bych použila majonézu z jogurtu, ale to už je opravdu o chuti a názoru každého :-p:yes:

Drobek Drobek

24. 7. 2013 10:57

Krásné, krom toho pangasa není co vytknout. Ale přeci to půjde i z ryby nevietnamské, nebo odkud se to vozí. :-((
Tím chci vyjádřit pochvalu receptu přidávám první bod.:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: smažený žralok pangasty smažený pangacius pangasius recepty smažený pangasius na másle jak udělat pangase žralok smažený pangasius filé těstíčko na obalování ryb asie jak udělat nejlepší file z pangasiuse rozmrazit rybu pred smazenim? druhy smažených ryb surovina na obalované maso vietnam file pangas file před smažením rozmrazit ano ne jak spravne usmazit zmrazenoou rybu recept pangaius smažený pngasius obalovany ve strouhance smyžený pangasius pangasius recept

Suroviny: pangasius, mouka hladká, strouhanka, sůl, šťáva citronová, máslo, olej, majonéza, jogurt, kečup sladký, petrželka, česnek

TopRecepty.cz

Netradičně smažený pangasius

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EXDY