Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nugát

Hodnocení receptu je 4,7 (20×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

12. 1. 2009 14:38

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie19 694 kJ / 4 707 kcal
Bílkoviny9,00 g
Tuky309,00 g
Vláknina11,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 605 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy467,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

je to sice kalorická bomba, ale je to osvědčený recept po mé babičce a nugát je velmi lahodný

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

sabipupp sabipupp

6. 12. 2016 13:46

:-K mnam

martina

17. 12. 2014 21:50

nevíte prosím jakou to má trvanlivost? :)

Tom

23. 10. 2012 08:21

Lidi, víte co je to nugát? Povinně si to prosím najděte

jarda Kadic jarda Kadic

3. 10. 2012 20:09

Zakládám, dávám bodík:yes::yes:

ivanka

19. 1. 2012 15:06

no zatim to vypada slibně ;-) chutna božsky tak uvidime konečny vysledek :-))

Lill

7. 3. 2011 19:30

srettka - nugátová čokoláda s máslem zní dobře a navíc jednoduše, myslím že to vyzkouším takhle, moc děkuju za radu :)

srettka

7. 3. 2011 18:29

lili..já bych ten nugát udělala dle postupu a pak bych si vyšlehala máslo...kolik budeš potřebovat...s moučkovým cukrem, rumem a nakonec bych do něj vešlehávala ten nugát.
ikdyž možná bych spíš koupila nugátovou čokoládu a rozehřátou, ne teda příliš horkou, jí přišlehala do vyšlehaného másla s cukrem a rumem;-)

Lill

7. 3. 2011 18:19

Ahoj, prosím prosím o radu - budu příteli péct dort inspirovaný mozartovými koulemi a potřebovala bych ho promazat nějakým nugátovým krémem, pročetla jsem si diskuzi a odnesla jsem si z ní, že když místo tuku použiju máslo, že bych mohla dostat krémovou konzistenci? Myslíte že by to mohlo dopadnout dobře?

katrynka katrynka

13. 12. 2010 14:06

chtěla bych vytvořit, jen bych prosím potřebovala upřesnit... já jsem asi nějaká zabržěná, ale kolik je 1/16l vody??? to jsou tak čtyři lžíce?

Ina

21. 11. 2010 12:38

Dobrý den chci se zeptat můžu do nugátu místo tuku dát máslo??? děkuji za odpověd

Daniela

16. 11. 2010 19:57

Nazvala bych to něco mezi nugátem a ledovou čokoládou, je to výborné :-)

Romana

16. 11. 2010 19:56

Musím Vám moc poděkovat za recept,
vyzkoušela jsem ho a je naprosto stejný jako dělávala moje babička, dlouho jsem hledala ten pravý a nikde nenašla až tady od Vás, tuk tam cítít moc nejde, je to vyvážené a lahodné,něco jako ledová čokoláda a nahradit bohužel nejde, má tam svou roli kvůli tomu , aby pěkně ztuhl a dal se krájet.Je to výborný recept, kdo nemusí tuk, tak ať nedělá domácí nugát a koupí si čokoládu v obchodě, jiná rada na to není.

olina16

27. 11. 2009 12:07

Kdysi jsem takový zkoušela, ale právě kvůli tomu tuku mi to nechutnalo. Pořád jsem ho tam cítila. A bez něho to asi nepůjde, myslím, že by to tak neztuhlo.

Petra.G.

27. 11. 2009 08:18

A ještě se chci zeptat pochopila jsem to dobře, že až to ztuhne, že se to dá nožem krájet a pak jest jako takové bonbónky???

Petra.G.

27. 11. 2009 08:06

Pomoc prosím poradte jakej ten tuk dáváte? myslím jakou značku? děkuji

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nugát nugát recept domaci nugat domácí nugát recept recept na domácí nugát recept na nugát recept na nugát recept nugát pravý nugát jak udělat nugát jak se dělá nugát recept na pravý nugát jak vyrobit nugát co je nugát domácí nugátová čokoláda pravý nugát recept vánoční nugát co je to nugát recepty nugát nugát domácí recept

Suroviny: cukr moučkový, mléko kondenzované, tuk, kakao, voda

TopRecepty.cz

Nugát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VOGW