Tykev zapečená s brynzou
Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Energie | 8 716 kJ / 2 083 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,04 g |
Tuky | 103,55 g |
Vláknina | 22,16 g |
Cholesterol | 959 mg |
Sodík | 2,64 g |
Sůl | 6,61 g |
Sacharidy | 174,67 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept som našla na http://tanikinerecepty.webnode.sk/ a upravila som si ho podľa seba.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 8. 2013 16:16
moc pěkné Terezko, vyzkouším s cuketou
20. 8. 2013 14:12
To by mi moc chutnalo Terezko
20. 8. 2013 08:13
rebeka: Naďka, môže byť aj cuketa, ale nie veľmi prerastená, pretože tá by mala príliš veľa vody. Tak do tých 30 cm. Ja som bola sama prekvapená, aká je to výborná kombinácia s bryndzou.
20. 8. 2013 07:42
I mně se recept líbí+5
19. 8. 2013 22:57
1974andrea: no což o to, i mně se rcp líbí, jenom tu tykev tady prostě neseženu co cuketa, Terezko bude to hodně jiné
19. 8. 2013 20:30
S tou bryndzou to bude mít říz, mně se to líbí
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 2 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 3 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 42 minutami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 2 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 2 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 2 hodinami
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 3 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Kattyy uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Tymián využijeme v kuchyni hlavně do marinád a k ochucení masa. Jeho léčivé účinky nám pomohou v domácí lékárně
Velikonoční jidáše: Sladké kynuté pečivo je krásně vláčné, voní medem a mělo by se jíst ještě horké na Zelený čtvrtek ráno
Další recepty
Tématické fráze: cuketa s brynzou cuketa s bryndzou zapečená cuketa s bryndzou cuketa z s brynzou dyne s bryndzou zapečená cuketa s brynzou zelenina s brynzou zelenina s bryndzou brokolice s brynzou zapecena brokolice s brinzou zapecena tykev zapečená dýně s bryndzou cuketa zapečená s brynzou zapečena tykev s bramborem s paprikou zapečené cukety s brynzou paprky s brinzou zapečené paprky s brinzou dyne zapeceny s bryndzou tykev acorn zapecena s ricotou bryndzou letni zelinina s brynzou
Suroviny: dýně, brambory, kmín drcený, sůl, brynza, paprika sušená sladká, smetana sladká, vejce, pažitka
Tykev zapečená s brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7MXw
6 názorů