Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Delikátní švestkový kečup

Hodnocení receptu je 4,9 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 9. 2013 17:44

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 307 kJ / 551 kcal
Bílkoviny7,53 g
Tuky1,53 g
Vláknina22,93 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 49 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy119,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Majka8

18. 2. 2014 00:42

Taky bych to nazvala chutney,dělala jsem podle receptu na podzim a baštíme to k uzeným žebrům:-p

srettka

17. 2. 2014 20:01

casino:dej pokoj, tohle je domácí šmakézus, to je jiný level:-)
ikdyž taková cikánská omáčka od otmy je skvělá i s těmi kon-SER-vanty. Nu což, občas se zhřešit muší, aby bylo co napravovat:-))

casino casino

17. 2. 2014 19:14

srettka:
No jo, no..., někteří to mají jednoduché:-))
Leč, není třeba čekat do švestek! OTMA je tu (i) pro vááás:-8

srettka

17. 2. 2014 17:26

no pic kozu do vazu...kepuč ze slivek?? to musí být super, to snad budu muset i vyzkoušet, už to vidím..grilované masénko a k tomutahle dobrota...to musí být hotový gastrorgasmus:-p:yes:

sedlakantonin

17. 2. 2014 17:24

díky za recept,určitě ho udělám až budou švestky dík:yes::-p

senky senky

8. 9. 2013 17:10

Vzhledem k tomu, že je celý víkend u nás doma "trnkobraní" , vyzkoušela jsem i tento trnečkový kečup. Moc mi chutnal za tepla:yes::yes: jsem zvědavá, jak se chutě uleží až vychladne;-)
Dovolím si Ti přidat foto:-) a 8. bod:yes:

bohdana

5. 9. 2013 12:25

:yes::yes:Vyborne,přidala jsem česnek a papričku palivou.:yes::yes::-K

Mirka

4. 9. 2013 08:33

Tak jsem to včera uvařila podle receptu a nějak jsem nebyla spokojená s chutí. Tak jsem přidala sůl a ještě trochu cukru a pak nám to chutnalo. Myslím, že ta sůl je tam potřeba.

hanes24

3. 9. 2013 06:05

Bezva nápad, zkusím udělat dia verzi a napíšu:yes::yes::yes::yes::yes: To perníkové koření to je špičkový nápad:-)):-))

Anna Kocikova Anna Kocikova

2. 9. 2013 20:43

Páni:-OEvi,díky za príma recept:yes:Moc se mi líbí:-p:-K

kucerova45 kucerova45

2. 9. 2013 20:32

danielle72 přesně tak a je dobrý aji k uzeninám:-p

danielle72 danielle72

2. 9. 2013 19:48

To musí být výborné ke grilovanéu masu, pečeným žebrům, uzenému :yes::yes::yes:

Janiina

2. 9. 2013 18:35

:-KZrovna přemýslím,co se švestkama... Skvělý nápad:yes:,jen se chci zeptat,jak ho potom využít,k čemu je dobrý?

kucerova45 kucerova45

2. 9. 2013 18:07

Tento recept je z knihovničky receptů a má tam takový název, tak jsem ho neměnila.;-)

tejaja tejaja

2. 9. 2013 18:03

spagetka: súhlasím, aj mne sa recept pozdáva, ale fakt to kečup nie je, prihováram sa za zmenu názvu.;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kečup ze švestek jablečný kečup šveskový kečup dia kecup švetskový kečup dia kečup recept kečup z švestek omáčka k pečeným žebrům kečup se švestkami švestkovýkečup kečup se švestek recept na kečup ze švestek omacka k zebrum recept na domácí kečup s švestka domácí kečup se švestkami kečup recept dia kecup, dia zavařenina se solí jablecny kecup recept domácí dia kečup

Suroviny: švestky, cukr hnědý, ocet jablečný, voda, česnek, skořice mletá, koření do perníku, pepř mletý

TopRecepty.cz

Delikátní švestkový kečup

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NGpm