Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Drobenkový koláč s jablky

Drobenkový koláč je výborným dezertem, který budeme mít hotový téměř bez práce. Není potřeba vypracovávat žádné těsto, navíc je koláč jemný a příjemně šťavnatý. Upéct ho můžeme i na Vánoce místo tradičního štrúdlu, určitě nebudeme litovat.

Hodnocení receptu je 5,0 (103×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 40 min

70 min (30 min příprava + 40 min tepelná úprava)

21. 1. 2009 14:38

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Nutriční hodnoty

Energie13 173 kJ / 3 148 kcal
Bílkoviny46,88 g
Tuky98,16 g
Vláknina28,50 g
Cholesterol 514 mg
Sodík 249 mg
Sůl1,17 g
Sacharidy505,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Saratice Saratice

14. 2. 2024 21:26

Jednoduché a výborné:-)
Ukládám…👍

malirka

1. 11. 2023 17:37

Mňamka výborná! Posílám bodíky :)

PaniMP

18. 4. 2023 12:30

Luxusní.

Marie Svarcova Marie Svarcova

5. 10. 2022 08:39

:-)<3:yes:

kantorova

9. 1. 2022 17:42

Musim vyskoušět

MalaKucharkaLilly MalaKucharkaLilly

9. 1. 2022 17:15

Právě jsem vytáhla z trouby, snad bude koláč dobrý????

iwanastep

29. 10. 2021 10:18

Velmi rychlé a super jednoduché a všem chutná.

HankaR. HankaR.

27. 10. 2021 18:59

Výborný moučník . Použila jsem polohrubou mouku, třtinový cukr a na jablka dala skořici, rozinky, oříšky a kokos .

Janulinkaa Janulinkaa

9. 10. 2021 21:33

Dneska jsem pekla a je výborný <3:-K

Adrienkaaa

5. 8. 2021 16:07

Vynikající :yes: měla jsem formu o průměru 28cm a pekla na 175C cca 40min. Přidala jsem ještě skořici <3

Marketa digova

24. 3. 2021 16:24

:yes: výborný dělám ho s tvarohem někdy přidám borůvky ????

Marcela79

25. 9. 2020 19:36

Upečeno z dvojité dávky na velký plech, použito 50% celozrnné mouky a za mne výborný koláč. Stojí za vyzkoušení. Pekla jsem na 175°C.

Eja57 Eja57

11. 9. 2020 21:52

Verulka111: málo zralá jablka resp. odrůda, která tepelnou úpravou nezměkne? nechat koláč odležet do druhého dne?

Verulka111

11. 9. 2020 21:48

Bohužel jablička na plátky...plátky byly polosyrové a buchta se nedala krájet, rozpadala se.Může někdo popř. poradit pokud má tu samou zkušenost...

Stapeli

27. 5. 2020 06:46

Výborný, rychlý, jde dělat s různými obměnami (ořechy, mandle, krupice na drobenku, atp.), ale v tomto základním receptu je opravdu dobrý. Jaký je druhý den nevím, zatím se nestalo, že by zbyl.... Děkuji a chválím:yes:

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: jablkový koláč s drobenkou drobenkový koláč kolac s jablky drobenkový jablkový koláč jablkový drobenkový koláč jablečný koláč s drobenkou jablkový koláč jablkový koláč z drobenky drobenkový koláč s tvarohem a jablky drobenkový jablečný koláč drobenkové těsto jablecny drobenkovy kolac drobenkova buchta s jablky jablkový koláč s tvarohem a drobenkou jablečný rychlokoláč recept na kolac s jablky jablečno kolac s drobenkou jablkový koláč drobenkový koláč s jablky recept kolace s jablky

Suroviny: mouka hladká, prášek do pečiva, vejce, cukr, máslo, jablko, rozinky, cukr moučkový, máslo, strouhanka

TopRecepty.cz

Drobenkový koláč s jablky

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kR35