Francouzské brambory s mletým masem
Francouzské brambory jsou již klasikou v naší kuchyni. Přesto je možné je ještě dál vylepšovat. Pokud například osmažíte na sádle cibuli, která tvoří jednu z vrstev, dodá tomuhle jídlu nový level a povýší ho na pokrm, jež nadchne i ty, kteří klasické francouzské brambory moc nemusí.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 11 723 kJ / 2 802 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 171,72 g |
Tuky | 145,55 g |
Vláknina | 30,40 g |
Cholesterol | 1,25 g |
Sodík | 2,42 g |
Sůl | 5,61 g |
Sacharidy | 188,43 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 8. 2011 16:33
19. 1. 2010 11:21
19. 1. 2010 11:12
18. 1. 2010 23:03
18. 1. 2010 14:32
18. 1. 2010 12:54
4. 10. 2009 17:41
19. 3. 2009 12:43
16. 2. 2009 20:21
25. 1. 2009 16:53
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 5 hodinami
Maková náplň nastavená
Přidáno před 11 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 14 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 17 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dietní pažitková omáčka s bramborovým základem
TondaJ uvařila před 3 hodinami
Vepřová panenka s vínem a medvědím česnekem
Tynushka12 uvařila před 4 hodinami
Polštářkový koláč
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Janee uvařil před 5 hodinami
Škvarkovo-cibulový chléb
Dolucie uvařila před 5 hodinami
Slané tyčinky s Ementálem
olik16 uvařila před 7 hodinami
Tvarůžková směs na topinky
kulaslf uvařila před 7 hodinami
Turecké kynuté koláče
Tivkov369 uvařila před 9 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 10 hodinami
Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty
Ivcatkoo uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Strouhaný sýr v kuchyni - jednoduchý a chutný pomocník, který vylepší mnoho pokrmů
Francouzské brambory - jak je připravit podle oblíbených receptů. Jaké použít brambory, co k nim přidat a jak vše zapéct
Opékání či restování masa tak, aby si udrželo šťavnatost a zůstalo křehké i chutné, má svá pravidla
Další recepty
Tématické fráze: francouzské brambory s mletým masem francouzské brambory recept francouzske brambory brambory s mletym masem francouzke brambory s mletym masem mleté maso a brambory francouzký brambory francouzské brambory z mletého masa mlete maso s brambory zapečené brambory s mletým masem mleté maso brambory francouzské brambory mleté maso lazaně s mletým masem mleté maso s bramborem francouzské recepty francouské recepty francouzské brambory z mleteho francouzké brambory z mletého masa brambory mlete maso brambory a mleté maso
Suroviny: brambory, maso mleté, olej, cibule, sýr tvrdý, rozmarýn, sůl, pepř mletý, vejce, tuk
Francouzské brambory s mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G6l7
10 názorů