Játrová pomazánka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 389 kJ / 1 049 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,79 g |
Tuky | 56,88 g |
Vláknina | 0,30 g |
Cholesterol | 3,53 g |
Sodík | 754 mg |
Sůl | 1,74 g |
Sacharidy | 15,32 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je to tá najlepšia nátierka akú poznám.Dá sa aj sterilizovať do fliaš.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 2. 2010 17:51
Na výrobě paštiky není nic složitého doporučuji hlavně pro ty kteří si kupují domácí vykrmené prasátko . Na paštiku spotřebuji laloky to jsou ovary i bůčky . Po každé dělám jiné chutě semelu kapie nebo houbové koření nebo čili . přeji at se Vám daří
25. 8. 2009 08:54
Co jsou prosím 2 maslá? To je půl kila másla? Díky A.
25. 8. 2009 08:46
Zajímavé paštiku jsem ještě nikdy nedělala je na čase to zkusit+bodík
24. 8. 2009 09:54
2 dcl masti- to je sádla?? jinak už to mám v oblíbených a snad si to jednou udělám. Paštiky, to já ráda. A ještě k tomu, když vím, co jsem si tam všechno dala
24. 8. 2009 09:36
Pomazánka je vynikající lepší jsem nejedla, já jsem jí pekla v troubě v zapékací míse a zhruba za půl hodiny byla upečená a krásně voněla, po vychladnutí jsem jí vyšlehala s máslem, moc nám všem chutná +
14. 8. 2009 09:01
pomazanka je naozaj fantasticka....varila som ju vo vode a skutocne sa mi sacok na jednom mieste pretrhol, nastastie v case, ked uz bola masa ztuhnuta. urobila som chybu....zmaknute maslo som nakrajala do masy, ktora bola celu noc v chladnicke, takze to budem musiet preslahavat.
manzel, este neochutnal, ale som si ista, ze bude nadseny a budem opakovat
manzel, este neochutnal, ale som si ista, ze bude nadseny a budem opakovat
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 6 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 7 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 1 hodinou
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 2 hodinami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 2 hodinami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 4 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 4 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit dokonalé játrové knedlíčky do polévky? Poradíme, jaká játra na ně použít a jak je zpracovat
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Náš život s celiakií: Jak jsem pro Áňu pekla makového beránka bez lepku a chutnal nakonec celé rodině
Další recepty
Tématické fráze: játrová pomazánka játrová paštika s bůčkem pomazánka z ovaru sterilizace paštiky paštika z ovaru jatrova pomazanka s buckem pomazanka z laloku kančí ovar játrová paštika s ovarem játrová paštika s bůčkem a ovarem domací jatrová pomazánka játrová paštika s lalokem jatrova pomazanka recept pomazánka játrová kančí ořech paštika s bůčkem domaci pastika z jater apecenym buckem paštika z laloku postup při výrobě játrovky sterilizace paštik
Suroviny: játra kuřecí, vejce, vegeta, pepř, sádlo, šlehačka, máslo
Játrová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73Gj
6 názorů