Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Řezy Bohemia

Když se spojí čokoláda a ořechy, vždy je z toho luxusní dezert. Vyzkoušejte Bohemia řezy, které se skládají z bílkového ořechového korpusu a máslového krému s kakaem. Pomyslnou korunkou dezertu je hladká čokoládová poleva.

Hodnocení receptu je 5,0 (54×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 70 min Doba tepelné úpravy: 20 min

90 min (70 min příprava + 20 min tepelná úprava)

15. 9. 2013 09:11

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Nutriční hodnoty

Energie29 746 kJ / 7 110 kcal
Bílkoviny139,67 g
Tuky409,67 g
Vláknina40,40 g
Cholesterol 1,77 g
Sodík 1,38 g
Sůl2,86 g
Sacharidy685,39 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ilonka1 Ilonka1

15. 11. 2021 15:06

Jsou skvělé. Už jsem je udělala. <3<3 Přidala jsem foto.

Marie Svarcova Marie Svarcova

23. 6. 2020 08:49

:yes::yes::yes:nádhera a pěkný recept:-K

Bahula Bahula

2. 2. 2019 10:57

maiva: Děkuji :-K:-K:-K

maiva maiva

1. 2. 2019 21:06

Máš dokonalé dezerty, tak tohle bych si s chutí dala:-K

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

31. 1. 2019 20:12

magdalenka: Skúsila som sáčok aj krabičku. Ono to bude asi tým, že tie vajíčka nie sú čerstvé, ale z Kaufalndu! :-( Pusinky som z nich podľa tvojho receptu , nedokázala spraviť. Z čerstvých , áno! Máš ešte medveďa pod snehom?

magdalenka magdalenka

31. 1. 2019 11:42

Veronika.Hrozna: Keď nemáš fľašu po vrch naplnenú niečím, nič sa nedeje. Neboj sa, neroztrhne to. Tak si daj bielka do malej plastovej pixličky.

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

31. 1. 2019 11:17

magdalenka: Do mrazáku sklo? To by som vďaka anomálii vody , ani neskúsila.

magdalenka magdalenka

31. 1. 2019 11:01

Veronika.Hrozna: z rozmrazených bielkov som robila už aj snehové pečivo. Ja dávam mraziť bielka do malých sklených zaváraninových pohárov, na vrchnák robím čiarky - koľko je tam bielkov.

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

31. 1. 2019 08:59

AnnaM: Už jsem zkoušela několikrát mrazit bílky, zdá se mi , že čerstvé víc nabydou a jsou lepší než mražené. Možná někde dělám chybu? Jak to mrazite?:-?

AnnaM

31. 1. 2019 08:41

AnnaM: Jo a ještě píšu kolik bílků,nejen datum.

AnnaM

31. 1. 2019 08:36

pernicka.ivana: Když mrazím bílky(a protože to dělám často),Tak na pytlíček píšu lihovým popisovačem datum.Abych měla přehled.Taky se mě osvědčilo zamrazovat vývary do krabice od mléka.Je to skladné,krabice jsou stále,dají se zastřihnout do požadované výšky.Třeba se někomu bude moje rada líbit:-)

Bahula Bahula

29. 9. 2013 10:15

Jitka: Dávala jsem na plechy co mám k horkovzd. troubě 30x36cm, ale může být i o trochu menší :-K:-K

Jitka

29. 9. 2013 09:37

Jak velky plech ma byt, dekuji.

Kokoska Kokoska

28. 9. 2013 16:26

tak dneska zkouším a protože mi zbydou žloutky,tak jsem nucená dělat ještě vaječný koňak:-)):-p:-D

Alena

20. 9. 2013 18:58

Ja ho pečiem už niekoľko rokov len tam nedávam muku.Je ozaj veľmi chutný.

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: řezy na plech nejnovější recepty řezy špičkove řezy nové recepty na řezy řezy na plech recepty na řezy na plech řezy špička nové řezy špičkový řez špička řezy nové řezy na plech nove řezy recept recepty na řezy a moučníky rezybohemia rezy bohemka nove rezy na plech recepty zakusok bohemka top rezy dorty řezy rolády recepty dorty recepty

Suroviny: bílek, cukr krystal, ořechy mleté, mouka hrubá, kakao, vejce, cukr krystal, kakao, máslo, rum, čokoláda, smetana ke šlehání

TopRecepty.cz

Řezy Bohemia

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5Mvv