Vývar z hovězí oháňky
Suroviny pro 7 porcí
7 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 6 745 kJ / 1 612 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,48 g |
Tuky | 120,27 g |
Vláknina | 5,65 g |
Cholesterol | 800 mg |
Sodík | 546 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 9,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 3. 2024 15:31
Na olivovém oleji...🤦🤦🏻🤦🤦🏻 Hovězí...
24. 12. 2022 19:25
kdyby nahodou nebyl vyvar ciry postaci pak do studeneho vyvaru vlozit hovezi mlete 150gr spojene se snehem z 3 bilku a potahnout pomalu skoro k varu ... a pak pres platno zcedit ... pak je tam ten jantar a ten vyvar vyvaru ... Consommé
15. 12. 2022 17:51
a taky do studeneho vyvaru lze dat i mlete hovezi prohneteno se syrovym vejcem a potahnout k varu ... vysledek ... cista jantarova barva a ta chut ...
19. 2. 2021 23:12
Simona Skolakova: jestliže máte soukromé řeznictví, požádejte majitele a on vám oháňky jistě objedná. U nás jsou také na objednání, protože jakmile se na pultě objeví, jsou hned pryč. Stojí kolem stovky za kilo.
V Kauflandu na chodbě je též řeznictví, oháňky tam mají stabilně, ale kilo stojí 179 Kč!! Cena minulý týden.
V Kauflandu na chodbě je též řeznictví, oháňky tam mají stabilně, ale kilo stojí 179 Kč!! Cena minulý týden.
19. 2. 2021 21:52
Tonja: taky nakupujeme v soukromém řeznictví,ale asi hovězí skot nemá dnes už oháňkyjak já bych si takovou delikatesu dala,ale bohužel není k sehnáníto už je pár let dávala jsem sem příspěvek,ale od té doby jsem na oháňku nenarazila,ale pokud ty ano,tak jste si určitě moc pochutnali
19. 2. 2021 21:29
Nakupuji v řeznictví vedle jatek a na hovězí oháňky jsem trefil jen jednou za celý rok. Takže vývar z hovězí oháňky je vzácná příležitost. Souhlasím ale, že tento vývar/polévka je luxusní. jen nudle nevaříme zvlášť, ale přímo v té části vývaru, který se ten den zkonzumuje.
31. 1. 2017 21:25
Milan: no možná se pletešjá používám velmi sporadicky bujón, to už opravdu musí být,ale polévku z oháňky tu jsem nedávno dělala,táhla jsem jí přes noc v pomalém hrnci a byla bezkonkurenčníJá si poradím i bez masoxu a bez Vitany
31. 1. 2017 21:19
Milan: Znám dost chlapů kuchařů, kteří bez magi a podobných dochucovadel neuvaří a naopak dost "bab", které umí jídla dochutit skvěle i bez nich. Plácáte nesmysly, pane
31. 1. 2017 21:05
....: když ony baby dnes vaří z magi,ať žije Vitana, hurááááááá.Jen chlap dokáže ochutit jídlo.
11. 4. 2016 12:36
Vývar dělám v podstatě stejně, ale přišla jsem na to, že je lepší udělat hovězí a zeleninový zvlášť. Na zeleninu stačí hodinka, takže buďto ji přidat ke konci, anebo opravdu dělat zvlášť, mám vyzkoušeno že chuťově je to pak ještě lepší
1. 5. 2015 08:25
Nejlepší vývar
23. 10. 2013 23:46
....naprosto luxusní polévka, pěkně se Ti povedla. Hned bych smočila mlsný jazýček.
30. 9. 2013 23:41
Polevecka vypada nadherne, akorat jsem nejak nepochopila jestli jsi ji delal v Pomalem Hrnci, anebo jen na sporaku celych tech 7 hodin. Ohanku jsem nikdy nedelala, takze nevim. Jinak bodiky letej
17. 9. 2013 06:26
super
16. 9. 2013 17:05
OháŇková polévka je nejlepší :-
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 8 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 9 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 2 minutami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 20 minutami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 1 hodinou
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 1 hodinou
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 3 hodinami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 4 hodinami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 4 hodinami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Různých polévkových nudlí je v obchodech velký výběr, a přesto jsou pro nás ty domácí nejlepší. Poradíme, jak je připravit
Jak připravit silný masový vývar. Máme pro vás jednoduchý postup
Garum: Speciální omáčka z fermentovaných ryb s výrazným aromatem je právě „in“, jídla obohatí o tajemnou pátou chuť umami
Další recepty
Tématické fráze: hovězí vývar vývar z oháňky hovězí vývar recept hovézí oháňka hovězí oháňka cena hovězí oháňka recept hovězi ohanka recepty silný hovězí vývar silný hovězí vývar recept recept na hovězí vývar recept hovězí vývar jak udělat hovězí vývar vývar z opečené oháňky polevka z hovězí ohaňky polivka z hovezi ohanky recepty-hovězí oháňka luxusní hovězí vývar polívka z ohaňky vývar hovězí ohanka
Suroviny: oháňka hovězí, cibule, mrkev, petržel, bulva celerová, pepř celý, koření nové koření, bobkový list, nať petrželová, sůl, olej olivový
Vývar z hovězí oháňky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pnp2
41 názorů