Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pekáček plný dobrot, aneb "tři v jednom"

Hodnocení receptu je 4,9 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

18. 9. 2013 17:43

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 649 kJ / 1 350 kcal
Bílkoviny40,75 g
Tuky99,70 g
Vláknina6,60 g
Cholesterol 224 mg
Sodík 3,51 g
Sůl8,40 g
Sacharidy61,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Olivy jsou spíše na dozdobení, měla jsem poslední a tak jsem je tam přidala.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

23. 9. 2013 14:00

varilamyskakasicku:Dělávám až na ty olivy a uzenou papriku stejně a brambory se vždy krásně udělaly.Dávám je zvlášť,jen když vařím kyselici.To je pak k zelí do polévky přidávám,až jsou tak akorát na skus;-)
Ivanko,máš to moc príma,já bych si pochutnala i když jsem nachcípaná:-p:yes::-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

19. 9. 2013 22:59

hanes24: s tou sodou, tak to je skvělý nápad, díky, vyzkouším příště;-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

19. 9. 2013 22:57

Jana Remkova: tak jo:-));-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 9. 2013 22:53

JO:-p:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

19. 9. 2013 15:23

Děkuji za všechny komentáře;-);-);-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

19. 9. 2013 15:22

magdalenka::-)):-)):-)):-))

jarka skrobakova

19. 9. 2013 12:20

Mně by chutnalo :yes::yes::-K

magdalenka magdalenka

19. 9. 2013 12:02

Jitkas: Kura na kyslej kapuste tiež robím - stará známa klasika. Olivy pridá len odvážlivec experimentátor. :-))

Jitkas

19. 9. 2013 11:22

Ja vim, ze citron ci ocet(trosku), se pridava napr. do vody pri vareni fazolek, kvetaku ci jine podobne zeleniny. Jednak pro barvu, ale hlavne aby zustala tvrdsi, tedy na zkus. Tez se pridava do vody, kde se vari ryze, treba na ryzovy salat, neb zustane hezky oddelena a "nerozblemca se". Kure na zeli delam tez, kdysi jsem tady okoukala, ovsem ty cerne olivy a kysane zeli mi nejak k sobe nepasuji. Miluji oboji, ovsem dohromady tedy lepe ne, tedy podle meho nazoru, jinemu klidne muze chutnat.

suslajda suslajda

19. 9. 2013 10:20

Dělám podobně, jenom dávám zelí do kuřete je to dobrota a při vaření se neušpiní tolik nádobí;-):-K:-K+12

pipre pipre

19. 9. 2013 08:27

To by mi chutnalo:yes:+11

hanes24

19. 9. 2013 05:01

:yes:Dělám podobně, přidám ještě namočené sušené houby a když se mně chce, tak stehna vykostím a z částí směsi naplním závitky, které pak dusím se zbytkem. Kyž není pivo, podliju vínem, max 2 dcl. takto dělám i "nošky" z kuřecího,vepřového, nebo jiného, masa (nikoli nožky pro ochránce čistoty jazyka, nošky jsou malé noše, spisovně asi travnice, lidově ještě taky popeluše, kdo ještě neví co je noša - čtverec ze silného plátna s kurtnami přišitými v rozích):yes::yes:skvělý recept:yes::yes:A když dám do směsi půl lžičky jedlé sody, není zelíčko moc kyselé a brambory se udusí za chvilku a už nesolím.:-))Bod je jasný:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

18. 9. 2013 21:31

maris: Maruško, když se pečou přikryté s masem, je to, jak píšeš;-)

Olinka5555

18. 9. 2013 20:39

Škoda, že pekáček není na mém stole:-))) Povedené kuřátko:-)):yes::yes::yes:

danielle72 danielle72

18. 9. 2013 20:35

Fešný pekáček :yes::-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: staročeský pekáček uzená stehna kysané zelí brambor v jednom plný pekáček tri v jednom bramborovy pekacek s kur masemem bramborovy pekacek s kur masem pečené kuře se zelím dohromady v jednom pekáč kuřecí stehno se zelím babicovy dobroty recepty 18.9.2013 dobroty z kurecich stehen spíš v pekacku maso se zeleninou jednom pekáči recepty na kuře dobroty v 1 pekáči kuře ve slanině kuře ve slanině brambory s kuretem dohromady v jednom pekaci dobrots v pekaci babicovy dobroty staročeské kuře bramborovy pekacek s kur.masem

Suroviny: stehno kuřecí, zelí kysané, klobása pikantní, slanina anglická, brambory, paprika sušená uzená, sůl, kmín celý, olivy černé, pivo světlé

TopRecepty.cz

Pekáček plný dobrot, aneb "tři v jednom"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7Mmj