Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí kližka na švestkách

Hodnocení receptu je 4,9 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

25. 9. 2013 16:19

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 130 kJ / 1 226 kcal
Bílkoviny117,49 g
Tuky50,25 g
Vláknina8,20 g
Cholesterol 303 mg
Sodík 1,09 g
Sůl2,60 g
Sacharidy56,14 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Servírujeme s bramborovou kaší připravenou obvyklým způsobem a posypanou lístky tymiánu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jitkas

1. 10. 2013 08:52

Maris: Bohuzel jiz varim tak strasne dlouho, ze si tezko vyberu recept, ktery by mi pote nechutnal. Obcas neco i slusne pokopu, takze to ve finale nevypada, jak by melo, ale chutove jsem se uz hodne dlouho nespletla. A Ty jsi tez velka jistota, tot dobre znamo. Takze klidek, priste Ti reknu, az bude hotovo.

maris maris

1. 10. 2013 07:07

Jitkas: to mi spadl kámen ze srdce:-)), jsem moc ráda, že vám chutnalo. Děkuju:-K

maris maris

1. 10. 2013 07:06

Moc vám děkuju za krásné komentíky:-):-K

Jitkas

30. 9. 2013 16:09

maris: Tvoje klizka byla vyborna, dokonce ochutnali vsichni, co sedeli u stolu(bylo nas 8). Udelala jsem ossobuco alla milanese z teleciho masa a ossobuco na sveskach alla Maris z hoveziho. Nejvice pochopitelne chutnalo mne a memu synovi, ktery ma hodne ceske chute. Priste to rozjedu ve velkem. Pouzila jsem suseny zazvor, mam ho strasne rada a prakticky, krom sladkeho peceni, moc nepouzivam. Tak dekuji pekne, bylo to jine a moc dobre.

mysulka mysulka

29. 9. 2013 10:32

:-p nádhera, vypadá to úžasně:-p:yes::-K

rebeka rebeka

27. 9. 2013 18:10

prostě krása:-*:-K:yes::yes:

Nikina Nikina

27. 9. 2013 16:18

maris Ty mě těma fotkama jednou zabiješ :-D nádhera! :yes::-K

maris maris

27. 9. 2013 11:34

Jitkas: je to zase jiná chuť, tak snad jo:-)

Jitkas

27. 9. 2013 11:31

Tak tu mame, dokonce i lehce zauzemou, dekuji moc. Koupim svestky a uz to bude, mysim, ze bude chutnat i rodine. Kdyz ne, maji smulu!

maris maris

27. 9. 2013 11:26

Moc všem děkuju, jsem ráda, že se vám recept líbí:-)



Jitkas: anglická slanina by šla určitě, já bych si uměla dobře přestavit pancettu / kterou jsem ale neměla / nebo můžeš vynechat, není tam takové množství, které by nějak zásadně ovlivnilo chuť.;-):-)

maris maris

27. 9. 2013 11:21

Zdeněk::-)) možná čarodějnice ?;-):-D:-D

Jitkas

27. 9. 2013 07:58

maris: Na syrovych svestkach jsem jeste navarila, musim si pospisit dokut jsou. Mas to jako vzdy kouzelne a tusim, ze chutove to bude dobrota, zazvor a cervene vino urcite udelaji sve. To jedine, co nemam, je uzeny bucek, mohu dat angl. slaninu?

yanull yanull

27. 9. 2013 07:48

Áááá, houbičky tentokráte vystřídaly švestky a opět to je moc "hezký"a určitě i dobré, tudíž 14. bodík Maruško bude ;-):-p:-K:yes:

Zdeněk

27. 9. 2013 05:56

maris: Takového úctyhodného věku se každý nedožívá.... :-D:-D:-D:-)):-)):-K Tak si to pěkně užij..... :-K:yes::yes::yes::yes::yes::-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 9. 2013 22:17

Ty brďo, to musí být skvělé:-p

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí kližka dle pohlreicha hovězí maso na švestkách hovezi klizka recept hovězí kližka hovězí kližka recepty hovězí se švestkami recept na hovězí kližka hovězí líčka se švestkovou omáčkou hovězí líčka na švestkách kližka recepty hovězi lička na švestkové omačce hovězí švestky hovězí na svestka hovězí kližka na zázvoru susene svetky v cervenem.vine kližka recept hovězí kližka se zeleninou a zázvorem kližka hovezi platky na švestkach bůček na švestkách

Suroviny: kližka hovězí, bůček uzený, švestky, víno červené, zázvor čerstvý, masox, sádlo, máslo, mouka, sůl

TopRecepty.cz

Hovězí kližka na švestkách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LGy4