Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřový ocásek uzený, v zelenině dušený

Hodnocení receptu je 4,8 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

21. 10. 2013 14:24

Suroviny

Porce: 4 velké porce

Nutriční hodnoty

Energie9 485 kJ / 2 267 kcal
Bílkoviny171,00 g
Tuky150,14 g
Vláknina17,06 g
Cholesterol 477 mg
Sodík 1,09 g
Sůl2,50 g
Sacharidy52,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Manžel nedávno koupil nádherné uzené ocásky měly 1,30kg/ks. Něco se s prominutím“sežralo“jen tak, nakrájené na tenké plátečky, něco padlo mezi chleby na manželové svačiny do práce no a se zbytkem jsem si tak trošku zaexperimentovala a moc jsme si pochutnali:-)

Můžeme použít i jiný druh uzeného masa a určitě to bude chutnat i z uzených kuřecích stehen, které bych ale před úpravou obrala od kosti.

Do podobných přidávám mé trošku jiné, ale také chutné uzené, které občas dělávám, když se mi nechce vařit:-)

http://www.toprecepty.cz/recept/20888-uzena-kotlet...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

suslajda suslajda

21. 10. 2013 16:09

No to je zase nářez:yes:Drahuš máš to krásně vymazlené:-p:yes::yes:

janca123

21. 10. 2013 15:40

Tak vám holky vařim už jenom podle časopisu, minulý týden jsem si koupila časopis "Moje šťastná hvězda" a mají tam spoustu zajímavých rad a tipu co rychlého udělat k večeři, aby nad tím člověk nenechal mládí. Vaříte taky podle tohohle časáku:yes:www.toprecepty.cz?

rebeka rebeka

21. 10. 2013 15:02

:-O:-O:-O:-O tohle snad není ani jídlo:-!:-!:-O to je umělecké dílo:-O:-!:yes::yes: obdivně se skláním až k zemi... to je prostě dokonalé:-K:-):yes::yes:

savlinka savlinka

21. 10. 2013 14:51

ANIČKO ÚPLNĚ TADY SLINTÁM:yes::yes::yes::yes:vypadá to úžasně:yes::yes:

spagetka spagetka

21. 10. 2013 14:36

:-p:yes:

Irule Irule

21. 10. 2013 14:29

:yes::-p:-p, krásné fotky moc ;-):yes::-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: uzené ocásky recepty uzené ocasky uzené vepřové ocásky uzené vepřové ocásky recepty recept na uzené vepřové ocásky vepřové ocásky uzené recept uzené vepřové ocáska recept veprovi vyvar vývar z uzeného ocásku uzené ocásky recept recepty uzené vepřové ocásky vývar z ocásků uzene masite ocasky recept vepřové uzené ocásky uzené vepřové ocásky recept uzené vepřové ocásky recept jak dlouho vařit uzené ocásky jak dlouho vařit uzený ocásek recepty z uzeného ocásku recepty z uzeneho veproveho ocasku

Suroviny: ocas vepřový, paprika čerstvá červená, cibule, mrkev, celer, šťáva rajčatová, omáčka chilli sladká, petrželka, celer, sůl, olej, maso, cibule, česnek, bobkový list, koření nové koření, pepř, libeček, sůl

TopRecepty.cz

Vepřový ocásek uzený, v zelenině dušený

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pnJX