Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřový ořez s patisonem a paprikou

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

31. 10. 2013 12:49

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 630 kJ / 2 063 kcal
Bílkoviny162,09 g
Tuky150,38 g
Vláknina8,56 g
Cholesterol 480 mg
Sodík 512 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy13,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Omáčka má příjemnou chuť, jako přílohu jsem zvolila rýži na přání, ale šly by i těstoviny s knedlíkem, či bramborem-co kdo rád. Chtěla jsem vyzkoušet chuť masa s patisonem a protože v lednici zevlovala jediná paprika, přidala jsem jí a myslím, že jsem udělala dobře, to si každý vyzkouší.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

savlinka savlinka

31. 10. 2013 16:56

:yes:tak když budu mít tak velkou úrodu i za rok patizonu jak letos uvařím;-)vypadá to dost jedle:-)):-)):yes::yes::yes:

Bibinka Bibinka

31. 10. 2013 14:35

Anna Kocikova:Aninko, bylaq bych na tom stejně jako ty s tím patisonem, ale dovezla mi ho Šavlinka, jak tu teď byli a tak jsem chtěla vyzkoušet jak se bude chovat v mase, když se dělá třeba maso s cuketou apod.-vyšlo to;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

31. 10. 2013 14:25

Bibinko,teda já jsem ostuda:-8patizon jsem ještě nikdy neměla.Podle fotek vidím,že jste měli opět další šťavnatou dobrotu:-p:yes::-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové s patizonem vepřové maso s patizonem testoviny s patizonem veprovy orez vepřový ořez maso recepty vepřova pečeně na patizonu maso s patysonem vepřové s patizóny co se dělá z patizónu ořez hrušky

Suroviny: ořez vepřový, cibule, paprika, patizon, paprika čerstvá červená, protlak rajčatový, pepř, jíška světlá instantní, sádlo, sůl

TopRecepty.cz

Vepřový ořez s patisonem a paprikou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zA1O