Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Roláda( motá se za studena)

Hodnocení receptu je 4,9 (23×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 2. 2009 23:11

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 970 kJ / 949 kcal
Bílkoviny49,15 g
Tuky38,80 g
Vláknina1,50 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 498 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy100,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

danuska66

25. 9. 2016 21:35

:-):yes:

Koubkova Koubkova

25. 8. 2013 11:17

:-p:yes::yes:

Coleta

5. 8. 2013 09:01

tejaja:Já jsem k tomu řekla, co jsem chtěla, a to, že v ČR se dá koupit zkaramelizované mléko. Další polemiky jsou zbytečné.

tejaja tejaja

5. 8. 2013 08:58

Coleta: Možno som to zle pochopila, ale keď niekto napíše "A děkuji ,nechci.Strach mi to nedovolí" tak to fakt chápem ako kritiku receptu. A nie je chyba receptu, že ja neviem narábať s papiňákom ;-)

Coleta

5. 8. 2013 08:38

tejaja: Tejajo, u nás se dá koupit již hotové salko, tj. zkaramelizované, není to kritika receptu. Nechápu tedy tvoji "kritiku" ;-)

tejaja tejaja

5. 8. 2013 08:16

MartaU::-D:-D:-D Salko autorka kupuje hotové, ale aby z toho bol krém na plnenie, musíte ho uvariť :-D Že to kamarátke buchlo, je jej chyba, oheň pod papiňákom sa po začiatku syčania ventilu stišuje, je to pod tlakom. A rozhodne sa papiňák neotvára násilím, ale nechá sa ochladnúť, aby para vnútri skondenzovala. Stačí sa naučiť narábať s ním a nekritizovať zbytočne recept.;-)

MartaU

4. 8. 2013 21:35

Proč nekoupíte salko raději hotové?? Stojí,teda u nás 37.90 kč.Než vařit v papináku.Nikdy bych to nedělala.Byla jsem svědkem,jak to kámošce bouchlo,měsíc po malování.A děkuji ,nechci.Strach mi to nedovolí

janatka janatka

30. 7. 2013 18:28

Je vynikající,krásně se pracuje s těstem,krásně se motá,už několikrát jsem ji zkoušela a vždy se povedla.Fotka je nic moc.:-p

Cibulka1

23. 2. 2013 16:24

povedla se díky :yes:

Hana

3. 7. 2011 22:21

Salko vařím ponořené ve vodě na sporáku 1 hodinu a stačí.Z papiňáku bych v tomto případě měla strach.

marcela holikova

4. 2. 2009 17:48

Máte pravdu stačí vařit hodinku,ale je světlejší.Ale pokud si koupíte TATRA SALKO je kvalitnější a tmavší při kratším vaření.:yes:

spagetka spagetka

4. 2. 2009 15:03

To by se i mě mohlo povést ;-):-p:yes:

Gabina

4. 2. 2009 14:17

No právě to jsem si myslela, ale Marcela to vaří v papiňáku 2 hoďky :-?

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 2. 2009 13:42

Gabi, salko v papiňáku stačí hodinu. Mám to vyzkoušené. Jde vlastně jen o to, jak tmavý ten karamel bude. Kratší doba-světlejší.:-)

Gabina

4. 2. 2009 11:30

Myslím, že Salko v papiňáku stačí vařit kratší dobu. 2 hodiny se vaří normálně na sporáku, ne?

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: piškotová roláda točená za studena studena kuchyně (rolády) jak smotat roládu moučníky za studena roláda motaná za studena salko v papiňáku piskotova rolada za studena masové rolády za studena masové rolády po studenu recepty za studena rolada salko studena masova rolada vaření salka v papináku piškotova roláda motaná za studena roláda ze salka buchta za studena točená roláda salko papiňák masové roládky studená kuchyně tatra karamel

Suroviny: vejce, mouka hladká, cukr krupice

TopRecepty.cz

Roláda( motá se za studena)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kREX