Roláda( motá se za studena)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 970 kJ / 949 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,15 g |
Tuky | 38,80 g |
Vláknina | 1,50 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 498 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 100,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 9. 2016 21:35
25. 8. 2013 11:17
5. 8. 2013 09:01
tejaja:Já jsem k tomu řekla, co jsem chtěla, a to, že v ČR se dá koupit zkaramelizované mléko. Další polemiky jsou zbytečné.
5. 8. 2013 08:58
Coleta: Možno som to zle pochopila, ale keď niekto napíše "A děkuji ,nechci.Strach mi to nedovolí" tak to fakt chápem ako kritiku receptu. A nie je chyba receptu, že ja neviem narábať s papiňákom
5. 8. 2013 08:38
tejaja: Tejajo, u nás se dá koupit již hotové salko, tj. zkaramelizované, není to kritika receptu. Nechápu tedy tvoji "kritiku"
5. 8. 2013 08:16
MartaU: Salko autorka kupuje hotové, ale aby z toho bol krém na plnenie, musíte ho uvariť Že to kamarátke buchlo, je jej chyba, oheň pod papiňákom sa po začiatku syčania ventilu stišuje, je to pod tlakom. A rozhodne sa papiňák neotvára násilím, ale nechá sa ochladnúť, aby para vnútri skondenzovala. Stačí sa naučiť narábať s ním a nekritizovať zbytočne recept.
4. 8. 2013 21:35
Proč nekoupíte salko raději hotové?? Stojí,teda u nás 37.90 kč.Než vařit v papináku.Nikdy bych to nedělala.Byla jsem svědkem,jak to kámošce bouchlo,měsíc po malování.A děkuji ,nechci.Strach mi to nedovolí
30. 7. 2013 18:28
Je vynikající,krásně se pracuje s těstem,krásně se motá,už několikrát jsem ji zkoušela a vždy se povedla.Fotka je nic moc.
23. 2. 2013 16:24
povedla se díky
3. 7. 2011 22:21
Salko vařím ponořené ve vodě na sporáku 1 hodinu a stačí.Z papiňáku bych v tomto případě měla strach.
4. 2. 2009 17:48
Máte pravdu stačí vařit hodinku,ale je světlejší.Ale pokud si koupíte TATRA SALKO je kvalitnější a tmavší při kratším vaření.
4. 2. 2009 15:03
To by se i mě mohlo povést
4. 2. 2009 14:17
No právě to jsem si myslela, ale Marcela to vaří v papiňáku 2 hoďky
4. 2. 2009 13:42
Gabi, salko v papiňáku stačí hodinu. Mám to vyzkoušené. Jde vlastně jen o to, jak tmavý ten karamel bude. Kratší doba-světlejší.
4. 2. 2009 11:30
Myslím, že Salko v papiňáku stačí vařit kratší dobu. 2 hodiny se vaří normálně na sporáku, ne?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzský toust
Přidáno před 2 hodinami
Batátovo dýňová polévka bez mléka
Přidáno před 3 hodinami
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno před 22 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno před 22 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno 23. 4. 2024 11:41
Křupavé brambory
Přidáno 23. 4. 2024 08:35
Právě bylo uvařeno:
Zelený chřest s anglickou slaninou
Katerain uvařil před 23 minutami
Moravský vrabec
KlaraVesela uvařila před 32 minutami
Kuřecí nudličky v pórku
malami uvařila před 1 hodinou
Vepřové výpečky II
kulisek uvařil před 1 hodinou
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Ivca78 uvařil před 4 hodinami
Těsto na pizzu
Bretik uvařila před 13 hodinami
Tři pomazánky na chlebíčky a soudečky nebo jednohubky
aerdna uvařila před 14 hodinami
Nadýchaný mrkvový dort
Mlsani uvařila před 14 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: piškotová roláda točená za studena studena kuchyně (rolády) jak smotat roládu moučníky za studena roláda motaná za studena salko v papiňáku piskotova rolada za studena masové rolády za studena masové rolády po studenu recepty za studena rolada salko studena masova rolada vaření salka v papináku piškotova roláda motaná za studena roláda ze salka buchta za studena točená roláda salko papiňák masové roládky studená kuchyně tatra karamel
Suroviny: vejce, mouka hladká, cukr krupice
Roláda( motá se za studena)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kREX
17 názorů