Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Srdíčkový dort s vílami

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

4. 2. 2009 13:44

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie23 432 kJ / 5 601 kcal
Bílkoviny102,58 g
Tuky207,96 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 1,12 g
Sodík 978 mg
Sůl2,84 g
Sacharidy822,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

lenusa lenusa

29. 10. 2010 13:14

:-))háá...jsem to měla přečíst,ty konmentáře....:-D:-8

lenusa lenusa

29. 10. 2010 12:59

tak je nádhera:yes:...jak to:-O,že se ty figurky tak leskou?

MONIKA

28. 9. 2010 21:47

Jste neuvěřitelná. Paráda!:-K

zizala zizala (moderátorka)

17. 9. 2009 19:44

Marsi, marcipán se barví potravinářskými barvami. Stačí pár kapek vmíchat do hotové hmoty a propracovat. Podle intenzity lze přidat, ale někdy méně je více;-)

Marsi

17. 9. 2009 14:02

Nádhera...jen bych se chtěla zeptat jak se barví ten marcipán. :-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 3. 2009 20:50

Bože, to je krása, to bych tak strašně chtěla umět. Znám mladou holčinu, co dělá taky zázraky z dortů. Vytvoří Pluta, psa, kočku, žábu.. Já to opravdu obdivuji.:yes::yes:

Ingrid.W

18. 3. 2009 20:44

:yes:to je krása, potěšilo by to každé holčičí srdce:-)

petravei

6. 2. 2009 10:30

Dort jsem postříkala potravinovým leskem ve spreji a panenky mají sukénky potřené perletí v prášku :-)) p.s. to jsem nakoupila v krámku v Praze u Fialy, ale již nikdy více tam nevkročím :-8 nebot tam mají tolik krásných věcí ...a člověk to využije nakonec málokdy...jen si říká, co kdyby...:-);-):-O

petravei

6. 2. 2009 10:30

Dort jsem postříkala potravinovým leskem ve spreji a panenky mají sukénky potřené perletí v prášku :-)) p.s. to jsem nakoupila v krámku v Praze u Fialy, ale již nikdy více tam nevkročím :-8 nebot tam mají tolik krásných věcí ...a člověk to využije nakonec málokdy...jen si říká, co kdyby...:-);-):-O

Gabina

5. 2. 2009 13:07

Myslím, že lsku se docílí tím, že se povrch potře olejem, ale Petra to určitě vysvětlí ;-)

marky011

5. 2. 2009 12:27

Měla bych jeden dotaz na autorku dortu: Jak docílit toho, aby ta hnota na dortu byla tak lesklá? Vypadá jako kdyby celý dort byl nalakován. Já co mám zkušenosti tak marcipán je vždy takový matný.:-?:-!

spagetka spagetka

4. 2. 2009 15:15

:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: dort s vílou dort kočka dort žába holčičí dorty dort se žábou žába z marcipánu kočka z marcipánu holčičí dort marcipánová žába dorty s vilou dort pejsek dort s žábou lesklý marcipán dorty kočka dort pejsek postup víla z marcipánu dorty žába dort pes pluto dort kočka postup kocka dort

Suroviny: mouka hladká, prášek do pečiva, vejce, cukr moučkový, olej, voda, salko, máslo, cukr moučkový, mléko sušené polotučné, med, olej, rum, voda, esence mandlová

TopRecepty.cz

Srdíčkový dort s vílami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qxNr