Pomalu pečený vepřový bok s karotkovou omáčkou
Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Energie | 19 819 kJ / 4 737 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 195,36 g |
Tuky | 377,69 g |
Vláknina | 46,43 g |
Cholesterol | 575 mg |
Sodík | 1,71 g |
Sůl | 3,65 g |
Sacharidy | 115,83 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Způsob pečení masa tzv. šokem - inspirace kuchař Jamie Oliver a lehce upraveno dle vlastní fantazie :)
Máslová jíška:
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 1. 2014 14:20
6. 1. 2014 20:59
5. 1. 2014 19:03
5. 1. 2014 09:02
4. 1. 2014 21:58
Jamie to dělal ze začátku myslím na teplotu 220 st. a netrap se bůčkem, ten na Mauriciusu stejně nebude
4. 1. 2014 21:45
4. 1. 2014 21:35
... u nás v prvohorách v plynové troubě máme plamínek jen dole a stupně si domýšlíme, takže plný výkon je "volume" doprava
4. 1. 2014 21:15
4. 1. 2014 19:35
4. 1. 2014 16:51
4. 1. 2014 16:39
4. 1. 2014 16:29
4. 1. 2014 16:28
4. 1. 2014 16:10
4. 1. 2014 16:04
zizalo nesmíš být vybíravá v jídle
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 2 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 15 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 18 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Peťulka.25 uvařila před 40 minutami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 50 minutami
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 55 minutami
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 1 hodinou
Medové máslo
marekbertha uvařil před 2 hodinami
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 2 hodinami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 2 hodinami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Náš život s celiakií: Jak jsem pro Áňu pekla makového beránka bez lepku a chutnal nakonec celé rodině
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
Čím namazat topinky. Někdo to rád pikantní! Toto jsou nejoblíbenější pomazánky
Další recepty
Tématické fráze: veprovy bok peceny pečený veprovy bok pečený veprovy bok pečený vepřový bok recepty pomalu pečený věpřový bok pečený vepřový bok recept pečený bok bůček pomalu a dlouho vepřový bok pečený bok recept pomalu peceny bok pečený vepřový bůček pečení vepřového boku vepřový bok recepty pomalu pečici hrnec jak upeci veprovy bok jak péct vepřový bok věpřový bok recept recepty pečený vepřový bok vepřový pečený bok
Suroviny: bok vepřový, koření vepřová pečeně, karotka, jablko, šťáva mrkvová, vývar zeleninový, jíška máslová, sůl, máslo, cukr, pepř
Pomalu pečený vepřový bok s karotkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gK89
20 názorů