TIRAMISKA
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,02 g |
Tuky | 0,03 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,01 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
RYCHLÉ, JEDNODUCHÉ A DOBRÉ!!!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 2. 2009 08:52
tý jo, to je skvělý nápad! hned o víkendu to zkusím. jen tak krásné skleničky nemám.
14. 2. 2009 23:48
Děkuji za odpověď.To je opravdu nápad s bublinkami.Skvělé
14. 2. 2009 10:10
dneska bude vyzkoušeno slintám u teď
14. 2. 2009 08:12
Myslela jsem, že praskací úchylku mám jen já...
13. 2. 2009 22:41
Celý život se učíme, co papriko? Nikdy by mne nenapadlo to s těma bublinkama. Já taky, když je mám, tak praskám a praskám..a teď nemám žádné, všechny jsem vypraskala Ale rozhodně ti Markéto, za nápad i za tuhle nádheru dávám +
13. 2. 2009 21:14
Ty brďo - to je chytrý s těma bublinkama. škoda, že žádné nemám. Já jak je někde vidím, tak je čórnu a praskám a praskám do poslední bubliny.
13. 2. 2009 19:40
pro: JANA K
ozdobu z čokolády dělám tak, že si dám do menšího hrnce vodu a nechám ji vyřit, do menšího hrnečku dám kousky čokolády ( já osobně používám čokoládové penízky, které se dají koupit například v Tescu), ve vřelé vodě se čokoláda roztopí a pak ji naleji na "bublinky" (takové co se dávají do balíčků se sklem atd.), rozetřu lžičkou na tenkou vrstvu a dám vychladnout. Pak jen nalámu na potřebné kousky.
Likér se nasaje do piškótů a do krému se nedostane.
Dávám chladit jen do lednice.
ozdobu z čokolády dělám tak, že si dám do menšího hrnce vodu a nechám ji vyřit, do menšího hrnečku dám kousky čokolády ( já osobně používám čokoládové penízky, které se dají koupit například v Tescu), ve vřelé vodě se čokoláda roztopí a pak ji naleji na "bublinky" (takové co se dávají do balíčků se sklem atd.), rozetřu lžičkou na tenkou vrstvu a dám vychladnout. Pak jen nalámu na potřebné kousky.
Likér se nasaje do piškótů a do krému se nedostane.
Dávám chladit jen do lednice.
13. 2. 2009 14:58
Vypadá opravdu slavnostně,musí být i dobrý.Ukládám a dávám bodík.
12. 2. 2009 21:50
Moc mě tento recept potěšil.Děkuji.Hlavně proto,že tam nedáváte syrový žloutek.Moc pěkná ozdoba z čokolády,Jak ji děláte?a jenom mě zajímá jestli se likér svojí chutí dostane i do krému nebo zůstane pouze v piškotech.Dáváte chladit do lednice nebo do mrazáku?Děkuji.Moc pěkné.
12. 2. 2009 20:50
Vypadá to hezky
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 1 hodinou
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 38 minutami
Medové máslo
marekbertha uvařil před 59 minutami
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 1 hodinou
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 1 hodinou
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 2 hodinami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 7 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 11 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Už jste ochutnali zelené pivo? Hit Velikonoc má nejen neobvyklou barvu, ale často i specifickou chuť
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: recept na panacotu tiramisu v misce tiramisu do misek cokoladove penizky nejlepší recept na panacotu kokotky recepty recept na panakotu zapékací kokotky baylies domácí se smetanou panakota recept liker baylies nádoby na panacotu recept panakota keramické kokotky nádoby na panakotu baylies likér domácí panakota domácí panakota tiramisu do misek recepty na panacotu
Suroviny: tvaroh nízkotučný, smetana zakysaná, cukr vanilkový, piškoty dětské, káva rozpustná, bailey´s
TIRAMISKA
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOL5
10 názorů