Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šneky z kuřecího masa

Chystáte pro rodinu kuřecí prsa, ale nebaví vás fádní úpravy, které točíte stále dokola? Vyzkoušejte šneky z kuřecího masa. Vypadají lákavě, zajímavě a skvěle chutnají. Připravit je můžete klasicky na pánvi, ale také v troubě nebo na grilu.

Hodnocení receptu je 5,0 (32×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

12. 2. 2009 21:20

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Merylas Merylas

16. 2. 2009 10:44

Vybusna, není nad vlastní zkušenost a to asi platí ve všem :-D A taky to, že všeho má být s mírou :-D Některé kořenící směsi obsahují opravdu dost soli, tak je třeba na to pamatovat a přisolit jde vždycky, taky s tím válčím, ale já celkově spíš solím méně.

vybusna vybusna

16. 2. 2009 10:39

ja som ich robila vcera..mala som plno raznikov a musela som ich robit na 2x. prvu varku som robila v remoske a ja debil som do tej stavicky vhodila surove zemiaky, aby nasiakli tym sosom a tak ziskali po upeceni dobru chut....potom som samozrejme nemala stavu a zavitky mi boli suche...a prestrelila som to s koreninami...a boli mi aj slansie ako by mali byt. tak som sa poucila a z druhej varky som najprv odstranila koreniacu zmes:-8, piekla som ich na maslovom oleji a boli bezchybne.

Merylas Merylas

16. 2. 2009 10:29

Eliza :-8 děkuji a jsem opravdu moc ráda, že chutnalo. Hodně záleží jaké se použije koření a spíš tady jde o ten tvar, vypadá to lépe, než běžné ražniči. Receptík znám už dlouho, ale teprve teď jsem zase dělala, tak jsem ho tady dala i s fotkama.

Eliza Eliza

15. 2. 2009 12:03

Tento recept jsem včera vybrala k valentýnské rodinné večeři a dobře jsem udělala! Všichni jsme si moc pochutnali. Dávám zasloužený bodík a děkuji.

vybusna vybusna

13. 2. 2009 09:58

nadherny recept, nadherne foto...

maris maris

13. 2. 2009 08:23

Krásné fotky:yes::yes: / provokatérko:-D:-D:-D/

sebena sebena

13. 2. 2009 01:20

Moc pěkné fotečky:yes:, tyhle ty šneky na jehle dělám taky akorát maso potírám křenem a pak na něj dávam slaninu a šunku,ale jinak je to stejné, jsou opravdu vynikající.

Paprika Paprika

12. 2. 2009 23:32

Merylas :yes:. Podobný receptík jsem měla minulý týden na kalendáři a říkala jsem si, jaký je to super a přitom jednoduchý nápad.
Ale na ty tvé fotečky to teda nemá. Fakt náááádhera:yes::yes::yes:

Bibinka Bibinka

12. 2. 2009 23:06

Merylas, to bude pro nás úžasný jídlo v létě na gril a možná se stane jedničkou. Skoro celé léto grilujeme. Máš ode mě bodíka:yes::-D

spagetka spagetka

12. 2. 2009 21:50

Jani, nám už léčení nepomůže ....dyk se na to podívej...sice mám ležet, mám mít vypnutý počítač ...no ... a zírám...:yes::yes::yes: a zkusím ;-)

Merylas Merylas

12. 2. 2009 21:44

:-8 Jani díky. Já jsem závislá už dávno :-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 2. 2009 21:30

No, Merylas, opět, klobouk dolů!:yes: Ale koukám, jak jsme se naučily pěkně fotit postupy a to je super:-!:-!:yes: Fotek nám krásně přibývá a já začínám být závislá na receptech..:-( asi se budu léčit!:-)):-D

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí maso recepty recepty kuřecí maso kuřecí maso kuřecí maso recept rychlé recepty z kuřecího masa jednoduché recepty z kuřecího masa recepty na kuřecí maso kuřecí recepty recepty z masa rychlá večeře z kuřecího masa top recepty z masa top recepty kureci maso recept kureci maso sneci rychlé jidlo z kuřecího masa rychlá jídla z kuřecího masa rychlé pokrmy z kuřecího masa kuřecí kuřecí maso rychlé recepty co bude dnes k večeři recepty

Suroviny: prsa kuřecí, sůl, koření na kuřecí maso, slanina anglická, šunka, olej, mouka hladká, sýr plátkový, mouka hladká, vejce, mléko, strouhanka, olej

TopRecepty.cz

Šneky z kuřecího masa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W6MW