Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králičí závitky s fenyklem

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 65 min

75 min (10 min příprava + 65 min tepelná úprava)

19. 1. 2014 17:34

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie6 875 kJ / 1 643 kcal
Bílkoviny5,90 g
Tuky167,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 233 mg
Sodík 2,41 g
Sůl6,00 g
Sacharidy5,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

27. 5. 2020 17:46

Marie Svarcova: Maruško, moc děkuju:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

27. 5. 2020 17:27

:yes::yes: nádherná prezentace a fenykl miluji, dík za pěkný recept :-K

maiva maiva

21. 1. 2014 18:38

Pěkný recept, jen mít při ruce toho králíka:-p+:yes:

Dana61

21. 1. 2014 13:21

maris: že už není mě velmi mrzí, ale člověka potěší, že by ses rozdělila -takže díky:yes::-D však já si tuto dobrotu také udělám;-)
jen co budu mít více hřbetů:-K

rozmarynaH rozmarynaH

21. 1. 2014 10:34

To jídlo vypadá tak lákavě:-*. A králíka mám moc ráda :yes::yes: +14

maris maris

20. 1. 2014 19:09

Dana61: bohužel už není, jinak bych se rozdělila;-):-) díky:-)

Dana61

20. 1. 2014 14:54

taková krása a já mám hlad jako vlk:yes::-D aby mě ale někdo nenapadl,tak prohlašuji, že babičku ani Karkulku nespolknu;-)

maris maris

19. 1. 2014 20:35

danielle72: díky:-)

danielle72 danielle72

19. 1. 2014 20:22

Maruško, to je krása, a ty barvičky - jaro na talíři! :-)

1974andrea 1974andrea

19. 1. 2014 20:16

maris::-D To se poddá;-)

maris maris

19. 1. 2014 20:06

1974andrea: no to se tak nedá říct:-)), moc ji nemusím, ale nějak se mi ztratila dijonská, o které jsem byla přesvědčená, že ji mám, tak přišla na řadu hrubozrnná, ale dobrý:-))
Díky:-)

1974andrea 1974andrea

19. 1. 2014 20:03

Dobrota Maruško:yes:, zrovna jsem si koupila dva fenykly, ale králíka jsem tam nechala a vrátila jim do mrazáku. Takový nedochůdče, hrůza:-S Už jsi vzala hrubozrnnou hořčici na milost?;-)

maris maris

19. 1. 2014 19:32

ivulinka: my je máme taky málo, kupuju je v Makru, měla jsem zdroj domácích, ale ten vyschnul:no:
Děkuju:-K

ivulinka ivulinka

19. 1. 2014 19:22

My králíky nemáme:-/, to tvoje jídlo vypadá moc hezky a krásně barevně:yes:

maris maris

19. 1. 2014 19:09

Jani, Jitkas - děkuju:-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: králík s fenyklem kralici závitky králíci hřbet fenykl 2 vykostěné králičí hřbety 1 větší bulva fenyklu 6 ks sušených rajčat naložených v oleji 150 g slaniny nejlépe tyrolské - plátky hrubozrnná hořčice 150 ml bílého vína 50 g máslo pepř sůl králíčí recepty recepty z fenyklu králík recepty kralici zavitky s parkem a zeleninou závitky s fenyklem

Suroviny: hřbet králičí, fenykl, rajče sušené v oleji, slanina, hořčice hrubozrnná, víno bílé, máslo, olej olivový, pepř mletý, sůl

TopRecepty.cz

Králičí závitky s fenyklem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YxxO