Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapr rychlovka

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

31. 1. 2014 10:22

Suroviny

Porce: 1-4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie160 kJ / 38 kcal
Bílkoviny1,10 g
Tuky0,11 g
Vláknina0,33 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy8,03 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Mam ráda ryby. Tento recept mi poradil jeden rybář, je to rychlé, dobré. Jistě to lze udělat i s jiným druhem ryb. Dobrou chut.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Vladimír

10. 4. 2016 05:21

Jani Remková je to výborný nápad s tím igeliťákem,dal jem tam uzenou papriku i to ostatní kořeníčko jako vy a výsledek jedna báseň.Mám kamarády rybáře-čerstvé ryby,to je nádhera.Máte 1*podtrženou 2x.:yes::yes::yes::-K:-):-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 5. 2014 11:58

Cipísek: děkuji moc. :-)

Cipísek

23. 5. 2014 11:05

Nedokázala jsem si představit, jak to bude chutnat, ale jako ostatní mohu říct, že je to mňamka a určitě zařadím častěji do našeho jídelníčku. :-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 2. 2014 22:02

gatear: Ale ano, vypadá!:-)). Kde bych to jinak vzala?;-)

gatear

2. 2. 2014 19:43

Jana Remkova: dík moc za foto, no takhle krásně to snad ani nevypadá :-):-):-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 2. 2014 21:15

Koubkova: Autorka uvádí v poznámce, že by to šlo určitě i s jinou rybkou;-)

Koubkova Koubkova

1. 2. 2014 20:40

Mám v mrazáku pangase ,můžu ho použít:-?

rozmarynaH rozmarynaH

1. 2. 2014 19:33

Recept jsem si uložila a přidávám bodík:yes:

magdalenka magdalenka

1. 2. 2014 18:55

krásny recept s krásnou fotkou...:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 2. 2014 18:17

Ivusa::-8 ale fotka, fotka, ale ten kapřík hmmmmmm:-*

Ivusa Ivusa

1. 2. 2014 13:59

:-KJani Remková ....krásná a lákavá je ta tvá fotka:-p:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 2. 2014 13:29

Recept svou jednoduchostí a konečným výsledkem je rozhodně hoden být v TOP 10. gatear, moc jsem si pochutnala. Děkuji moc za inspiraci. Přidávám foto, jestli nevadí:-)

ivulinka ivulinka

31. 1. 2014 20:18

Jistě skvělá záležitost, především s tou majoránkou, ta kombinace se mi moc líbí:yes:

Jitkas

31. 1. 2014 16:19

Doporucuji nahradit polohrubou mouku moukou kukuricnou, ve finale to bude pekne krupave.

gatear

31. 1. 2014 16:18

Ráda upřesním, troubu na 200

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak udelat kapra jak udělat filety z kapra recepty kapr na kmíně dobrý recept na kapra jak udělat kaprra jake koreni na kapra top recepty kapr jak udělat dobrého kapra kapr v troubě na pečícím papíru jak udělat výborného kapra top recept na kapra kapříci z papíru kapr filet recept jak udělat kapra recepty kapr na kmíně s filetu kapr na kmíně jake koreni pouzit na kapra top recepty na z kapra výborný kapr filety z kapra recept

Suroviny: kapr, česnek, sůl, paprika sušená sladká, pepř, kmín celý, majoránka, mouka polohrubá, olej

TopRecepty.cz

Kapr rychlovka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gKNj