Ražniči bez špejlí "zapečené brambory" ... z toho co máte doma
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 9. 2018 14:38
Libulka: Děkuji. Já dělám spolu, aby brambory nasákly šťávičku
2. 9. 2018 23:28
Eja57: My jsme sami s manželem, popereme se o to sami
2. 9. 2018 16:41
Libulka: oblíbené na nájezdy kobylek, teda dětí každý si z pekáče uloví co rád....
2. 9. 2018 16:12
Dělám už mnoho let, je to dobrota a jednoduchá na přípravu, přidávám tam i kuřecí maso, uzené, žampiony, nastrouhaný eidam, říkejme tomu zbytky z lednice koření dle chuti, já si dám špetku tymiánu, kmín a trochu hořčice - to je na každého chuti. S dovolením přikládám pár fotek a autorko Pavlina K. nenechte si nikým zkazit náladu, máte to krásné a určitě chutné jen ty brambory vařím zvlášť, protože už mi do mísy nevlezou
3. 10. 2016 18:05
Myslím, že tyto žabomyší války jsou zbytečné, každá oblast má pro stejné jídlo různé názvy a vždy je to výborné. Já jsem ráda, že se dovím, jak se to dělá jinde a že se třeba ražniči nechá udělat v zapékací míse a nemusí být na špejli. Jinak tato diskuse mi připadá jak někdy v prostřeno, kdo neumí vařit, tak se přihlásí a kritizuje,
6. 2. 2014 13:18
PavlinaK.: U nás doma to dělám podobně, a je to dobré, jen příště zkus přidat fotečku hotového jídla - upečeného
6. 2. 2014 11:30
Vidím, že tu máme pár velkých odborníků. Je mi z vás opravdu smutno
Známé pořekadlo tvrdí „Ptáka poznáš po peří, vlka po srsti, člověka po řeči.“
Tyto stránky jsou od toho aby si lidé mohli předávat nové i staré recepty. Začátečníci se naučili vařit apod. Nejdůležitější je, jak jídlo chutná.
Každý kraj naší republiky stejné jídlo nazývá jinak. Já v tom tedy nikdy neviděla žádný problém.
Starému dobrému bramboráku se říká v Pha, ale i jinde. V naší rodině se mu vždy říkalo "cmuna nebo kocour". Někdo ho dělá jen z brambor, někdo do něj přidá salám, uzené, slaninu, nivu apod. Někdo si k němu dává kyselé zelí, zak. smetanu atd. Pořád je to ale BRAMBORÁK ... jiný kraj, jiný mrav.
Děkuji všem co mi pokazili můj recept .
Známé pořekadlo tvrdí „Ptáka poznáš po peří, vlka po srsti, člověka po řeči.“
Tyto stránky jsou od toho aby si lidé mohli předávat nové i staré recepty. Začátečníci se naučili vařit apod. Nejdůležitější je, jak jídlo chutná.
Každý kraj naší republiky stejné jídlo nazývá jinak. Já v tom tedy nikdy neviděla žádný problém.
Starému dobrému bramboráku se říká v Pha, ale i jinde. V naší rodině se mu vždy říkalo "cmuna nebo kocour". Někdo ho dělá jen z brambor, někdo do něj přidá salám, uzené, slaninu, nivu apod. Někdo si k němu dává kyselé zelí, zak. smetanu atd. Pořád je to ale BRAMBORÁK ... jiný kraj, jiný mrav.
Děkuji všem co mi pokazili můj recept .
5. 2. 2014 17:00
Casino s tím věčným poučováním a opravováním už to někdy vážně přeháníš. Tohle není profi web. Jestli máš potřebu někomu sugerovat, že vaření rozumíš úplně nejlíp ze všech, tohle není správná cesta
5. 2. 2014 14:37
Jitkas:
Jj, dyť vím..., ale nedokážu to spolknout
Ono asi, než Jahody s balzamikem, Řepa se sýrem či Ananans s bazalkou vypadá světověji (světáčtěji?) to nazvat carpaccio (BTW Ananasové carpaccio na TOP zatím absentuje
G. Cipriani už patrně "nestihl", že už i Napolitáni!!! cpou na svou pizzu hranolky! Protože, ač B. Hrabala asi nepotkal, tak by použil jeho: "potomstvo zlé, blbé a zločinné"
No jo, no..., c'est la vie
Jj, dyť vím..., ale nedokážu to spolknout
Ono asi, než Jahody s balzamikem, Řepa se sýrem či Ananans s bazalkou vypadá světověji (světáčtěji?) to nazvat carpaccio (BTW Ananasové carpaccio na TOP zatím absentuje
G. Cipriani už patrně "nestihl", že už i Napolitáni!!! cpou na svou pizzu hranolky! Protože, ač B. Hrabala asi nepotkal, tak by použil jeho: "potomstvo zlé, blbé a zločinné"
No jo, no..., c'est la vie
5. 2. 2014 12:25
casino: Nevim, zda pan Cipriani je spokojeny ci ne, ale i zde v Italii, cokoli nakrajene na tenke platky(maso, ryby, zelenina - varena ci cerstva i ovoce), se jmenuje carpaccio. Neni restaurace, kde by Vam nenabidli carpaccio z cehokoli (nekde i z cervene repy). Slovo carpaccio zmenilo vyznam. Drive se psalo v uvozovkach napr. -"Carpaccio" di barbabietole, dnes uz ne.
4. 2. 2014 00:28
hosta:Čoveče, tak nevím, jestli bychom se bez všech těch skvělých orginálních surovin doma obešli a ještě se dobře najedli
3. 2. 2014 23:21
casino: Ááá, náš kulinářský guru nás zas musel umravnit, ještě že tě chlapče máme Tobě to pomazánkové máslo stále nedá spát? Tvoje starosti o čistotu receptů na ražniči, tiramisu a carpaccio ti nezávidím, je to náročný
3. 2. 2014 23:00
Tady je legrace
Je to bída, když „Každý si recept samozřejmě může nazvat jak chce.“
Řešíte tu název a že „S rožněm se musí otáčet.“
Ale že G. Cipriani asi dělá v rakvi veletoče když vidí, jak lidi zpotvořili jeho recept a každý tydýt dá třeba nakrájené řepě název carpaccio, je vám šumák
A to ještě můžeme být rádi, že Italům nic neříká naše Pomazánkové máslo! Jinak by nám Tiramisu z něho omlátili o hlavu
Je to bída, když „Každý si recept samozřejmě může nazvat jak chce.“
Řešíte tu název a že „S rožněm se musí otáčet.“
Ale že G. Cipriani asi dělá v rakvi veletoče když vidí, jak lidi zpotvořili jeho recept a každý tydýt dá třeba nakrájené řepě název carpaccio, je vám šumák
A to ještě můžeme být rádi, že Italům nic neříká naše Pomazánkové máslo! Jinak by nám Tiramisu z něho omlátili o hlavu
3. 2. 2014 20:29
Anna Kocikova:Myslím si to samé Drahuško.Je tu x stejných receptů a název se řeší jen tu.
PavlinaK.:Přidávám bod, dělávám velmi podobně.Maso, uzeninu a cibuli nakrájím, okořením, zakápnu olejem a dám přes noc do chladu uležet.Druhý den upeču a chvíli před koncem přidám zelené papriky a rajčata.
PavlinaK.:Přidávám bod, dělávám velmi podobně.Maso, uzeninu a cibuli nakrájím, okořením, zakápnu olejem a dám přes noc do chladu uležet.Druhý den upeču a chvíli před koncem přidám zelené papriky a rajčata.
3. 2. 2014 20:23
PavlinaK.:Doufám,že nebude nikomu vadit,když se vrátím k uvedenému receptu
Pavli,moc hezky jsi to připravila
Dělávám také podobně(podle surovin v domácnosti)Chutě se krásně propojí a je to príma bašta z jednoho pekáčku
Mimo recept-v podobných je přidané"Ražniči na plechu",které má 30bodů a žádný negativní komentář ohledně názvu,nebo přidaných brambor.Jsem tady zaregistrovaná skoro 4roky a sama vidím,že je tady dvojí metrhttp://www.toprecepty.cz/recept/14647-raznici-na-p...
Pavli,moc hezky jsi to připravila
Dělávám také podobně(podle surovin v domácnosti)Chutě se krásně propojí a je to príma bašta z jednoho pekáčku
Mimo recept-v podobných je přidané"Ražniči na plechu",které má 30bodů a žádný negativní komentář ohledně názvu,nebo přidaných brambor.Jsem tady zaregistrovaná skoro 4roky a sama vidím,že je tady dvojí metrhttp://www.toprecepty.cz/recept/14647-raznici-na-p...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Maková náplň nastavená
Přidáno před 11 minutami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 5 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 5 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 19 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zapečená kuřecí prsa se žampiony a nivou
Marylka uvařila před 1 hodinou
Domácí chleba z trouby
Iveta17 uvařila před 1 hodinou
Hrbaté maso
Leona P. uvařila před 1 hodinou
Krkovička po znojemsku
krisstus uvařila před 2 hodinami
Bulgur i jako příloha
Verounek uvařila před 2 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Ryngle uvařila před 4 hodinami
Domácí langoše
Ryngle uvařila před 4 hodinami
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Kattyy uvařila před 4 hodinami
Pečená marinovaná krůtí stehna
Dohnalova uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Pět znamení, která nepatří na zahradu: Střelec doslova umoří jahody, Beran ať dá ruce pryč od rajčat a Blíženci od salátu
Superlevná kopřivová polévka: Kromě perfektní chuti překvapí i velmi snadnou přípravou. Lehce ji zvládne každý
Další recepty
Tématické fráze: ražniči bez napichování jak naložit maso na ražniči co je ražniči ražniči s bramborem ražničí jak udelat raznici zapečené brambory ražničí na grilu ražniči plátky naložení masa na ražniči ražniči na plechu královské ražniči špíz bez napichování raznici z brambor raznici v troube zapekane raznici jak se dela raznici naložit ražničí řeč. na ražniči ražniči na rožni
Suroviny: maso vepřové, salám točený, cibule, paprika čerstvá červená, rajče, slanina, brambory, česnek, kečup sladký, máslo, koření grilovací, olej, pepř
Ražniči bez špejlí "zapečené brambory" ... z toho co máte doma
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0p7N
29 názorů