Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Štika pečená s bylinkami

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

16. 2. 2014 19:04

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

http://www.mlsoty.estranky.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala

20. 7. 2015 11:21

mimosa: Díky moc za vyzkoušení a hezkou fotku :-K:-K

mimosa mimosa

12. 7. 2015 12:08

Dnes upečená,snědená a chutnalo.:yes::-v jednoduchosti je krása.Z bylinek jsem použila petržel,celerovou nať a tymián,samozřejmě kmín a sůl.

Anna Kocikova Anna Kocikova

20. 2. 2014 15:06

Pochutnala bych si:-K:-p:yes:

Patricie

17. 2. 2014 19:28

:-KKásné , jednoduché:yes::yes::yes:

tejaja tejaja

17. 2. 2014 10:34

Valika: Neviem, kde je to "u vás", ale u nás je to tak, že dostanem rybičky aj s kožou aj bez kože. A ak chcem z tej s kožou dať tú kožu preč, tak mi ju dajú, ak nechcem, tak mi ju nedajú. Ono na prípravu niektorých jedál je tá koža nevyhnutná. A prečo by nebola na jedenie? Z hydiny sa tiež koža konzumuje, nie? ;-)

zizala zizala

17. 2. 2014 08:44

Valika: Zákazníci asi nevědí, že je velice chutná :-) U nás v rybárně se zeptají, zda kůži stáhnout nebo nechat ;-) Ono to záleží taky na druhu úpravy :-p


Děkuju všem za milé komentáře :-):-K

spagetka spagetka

16. 2. 2014 21:57

U nás se naopak vypečená rybí kůžička má za pochoutku

Valika

16. 2. 2014 21:52

U nás to (kožu) v obchode automaticky stiahnu.
To je tu úplne samozrejmé.

casino casino

16. 2. 2014 21:20

zizala:
Některé baby jsou všechny stejné:-))
My se s paní casinovou doplňujeme... Jí ještě, zaplať pámbů, nedošlo oč se ochuzuje, když ty vypečené rybí kožuchy lifruje na můj talíř:-))

hanahcotton hanahcotton

16. 2. 2014 21:19

:yes::yes: krásný recept...a kůži taky nestahuji....;-)

zizala zizala

16. 2. 2014 20:53

Valika: :-O A proč by nebyla na jídlo??? Naopak. Rybí kůže vypečená dokřupava je velice chutná ;-) A štika má kůži jemnou, netučnou :-p

maiva maiva

16. 2. 2014 20:43

To je parádní rybka:-p:-p+:yes:vydařený oběd:-D

Valika

16. 2. 2014 20:37

Preco tú kožu nestiahnete? To predsa nie je na jedenie...

maris maris

16. 2. 2014 20:16

Krásná úprava rybky;-):-p:yes::yes:

Colombo65 Colombo65

16. 2. 2014 20:15

... štika je výborná ;-);-);-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečená štika pečená štika nejlepší recept stika recept pečená štika na másle recept pečená štika recept na pečenou štiku nejlepší recept na štiku pecena stika recept úprava štiky nejlepší recepty na štiku pečená štika recepty jak upravit stiku štíka recepty štika pečená recept na štiku top recepty recepty ze štiky recept štika recept na štiku recepty pečená štika mořská štika hejk recepty

Suroviny: štika, sůl, kmín celý, petrželka hladkolistá, šalvěj čerstvá, saturejka, tymián čerstvý, víno bílé, máslo

TopRecepty.cz

Štika pečená s bylinkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WvNQ