Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sušenky v čokoládě

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

18. 2. 2014 12:41

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie12 483 kJ / 2 984 kcal
Bílkoviny33,03 g
Tuky169,50 g
Vláknina8,25 g
Cholesterol 510 mg
Sodík 7 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy327,35 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Těsto jsem dělala od oka není to přesné. Kdyby něco, musíte improvizovat jako já ;-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

KikiPiemonte

20. 2. 2014 01:42

Oldřich: Pane Oldřichu? jestli vam tak můžu říkat. Je sice hezké že se mě zastáváte to děkuji, ale i přesto, že mám na Jitku stejný názor, neříkám to už jen kvůli slušnému vychování. A teď už prosím opravdu ukončeme hádku a Jitko jak řekl Olřich, jděte raději chválit ;-) svět nepotřebuje ještě více zlé lidi, vemte si ponaučení. Mějte se a smějste se. SBOHEM:-K;-)

Oldřich

20. 2. 2014 01:30

KikiPiemonte: Máte pravdu, už tu komentáře sleduji delší dobu a i já mám pocit že to Jitkas velice přehání.
Jitkas: Měla by jste se uklidnit a nespamovat to tu trapnými komentáři. Zdržte se komentářů a jestli se Vám recept nelíbí, najděte si jiný který se Vám líbí a raději ho chvalte! Nebuďte semetrika ženská! :-((:no: :-))

KikiPiemonte

20. 2. 2014 01:17

Jitkas: A vy jste snad vystudovala vysokou školu gastronomii? o tom pochybuji. Ale myslíte že slovo "mazlit" je to správné? Já vím že není. Jídlo samozřejmě připravuji s láskou a nemám ráda lidi, kteří tomu nerozumí a furt do toho žvaní nesmysly přesně jako vy. Už je to přehnané a trapné :-D

Jitkas

20. 2. 2014 00:23

KikiPiemonte: Profici se s jidlem v praci nepatlaji, ale mazli, jsou-li to profici a obzvlast v Italii, kde restauraci jmenem Piemonte je vice nez 200, rika GOOGLE.

chocolate chocolate

19. 2. 2014 23:46

KikiPiemonte:Naopak máčení je estetičtější a vrstva čokolády jednolitá a bez tahů, ne nadarmo se u nás tyto sušenky jmenují máčené nebo polomáčené;-).

KikiPiemonte

19. 2. 2014 23:43

casino: máslo má být změklé. A nevím jak ty ale já jsem zvyklá z práce se s jídlem patlat aby vypadlo hezky. Samozřejmě že potravinářským štětečkem který seženeš v domácích potřebách i jinde ale pochybuji že ty by ses takto snažil :-D:yes:

casino casino

18. 2. 2014 14:12

magdalenka:
No, furt je to lepčččí, když sa děvčica realizuje pod různými nicky, než když jiné si tu píšou samy sobě jako neregistrované a je jedno, zda je to Petra či Pavla:-//
*****
Možná něco konstruktivního k rcp:
Vemte kus lineckého těsta 1:2:3 a je jedno, jestli se žloutkem či bez..., ale hlavně s těstem pracujte rychle a máslo použijte STUDENÉ!!! z lednice!
A paplat korpusky štětečkem??? Jéééžkovy voči:-)) Buď dělat poloMÁČENÉ nebo MÁÁÁČENÉ:yes: :-))

Navir Navir

18. 2. 2014 14:05

Magdalenko, máš naprostou pravdu, je to jedna a tatáž osoba a dělá si z nás srandu. Naprosto stejné zájmy, zejména ten v psaní knih :-D:-D:-D Už to tady bylo víckrát - např. mjr Rozsíval :-D:-D:-D

magdalenka magdalenka

18. 2. 2014 14:00

casino: jazykové znalosti sú jedna vec, je zaujímavé, čo všetko si tu ľudia píšu... ale ten prvý recept, hovězí pupek s neviem čím, aj s identickou fotkou tu mala tá mladá - kika tiež...náhoda?:-))

casino casino

18. 2. 2014 13:55

magdalenka:
Ba ne, to není táž královna:-))
Jak by řekl Šašek: Neumííí švécccky, neumííí švécccky...:-*

zizala zizala (moderátorka)

18. 2. 2014 13:45

magdalenka: :-O Ta osoba má zřejmě potíže s vlastní identitou, neví, jaké má vzdělání, kolik je jí let, čím se zabývá, pořád se v tom "plete". Koho mi to jen připomíná - už vím, toho magora, co se tu pokaždé vydává za jinou ženskou a prudí :-((:no:

magdalenka magdalenka

18. 2. 2014 13:36

Mám dotaz - toto si tiež ty? Tiež sa dobre bavila.http://www.toprecepty.cz/profil/31383-kikapiemonte...

srettka

18. 2. 2014 13:24

Tohle není z formiček, to je vytlačované ze zdobících špiček a dokonce vytlačené někde průmyslově.
Nepříjde mi to vtipné, ani jako recese. Jen jako červený hadr býčkovi do arény. A pak čekat, jak býček zareaguje a těšit se z jeho reakcí...ách jo:-/

Jitkas

18. 2. 2014 13:23

casino: Pomalicku? Myslim, ze naopak si ji vybudovala hodne rychle.

KikiPiemonte

18. 2. 2014 13:17

:-?:-! :-D

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: polomáčené sušenky recept domácí polomáčené sušenky vytlačované sušenky vytlačované sušenky recept polomáčené sušenky- recept sušenky vytlačované recept na vytlačované sušenky sušenky do formiček kika susenky sušenky máčené v čokoládě recept na polomáčené sušenky susenky polomacene recept recept na susenky do formicek sušenky s čokoládou recept recepty výtlačene sušenky recept macene susenky v cokolade kokosové sušenky vytlacene recept má slově susenky top recepty na sušenky domácí vytlačované sušenky

Suroviny: máslo, mouka hladká, cukr krystal, čokoláda mléčná

TopRecepty.cz

Sušenky v čokoládě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Drny