Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 273 kJ / 304 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,65 g |
Tuky | 1,80 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 229 mg |
Sůl | 1,13 g |
Sacharidy | 62,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hokkaido placičky à la bramborák bez lepku, mléka a vajec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q5B0
Moje poznámka
Hokkaido placičky à la bramborák bez lepku, mléka a vajec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q5B0
Nejnovější recepty
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 14 hodinami
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 14 hodinami
Jednohubky s dírou
Přidáno před 15 hodinami
Cuketová směs na topinky
Přidáno před 18 hodinami
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno 18. 7. 2025 17:10:14
Rajčatový salát
Přidáno 18. 7. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelné placky se sýrem
Matea před 7 hodinami
Jednoduchá meruňková bublanina
Violator před 8 hodinami
Kefírová rychlovka s ovocem
Eva.H.D. před 9 hodinami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
Dana89 před 10 hodinami
Veselé muffinky
Natkaaa před 11 hodinami
Mořský Rumcajs
zdenda53 před 12 hodinami
Jadel ve slanině
majka.k před 12 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MichalP před 13 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Lela5774 před 13 hodinami
Tématické fráze:
hokaido recepty,
bramborove placky bez vajec,
bramborove placky bez lepku,
dietní bramborák bez vejce,
recepty hokaido,
hokaido recept,
bramborak z dyne a solamylu,
bramboraky bez mleka,
hokajdo pizza,
dýněhokaido bez bez lepku,
recept-hokaido,
recept z hokaido,
recept dýňové placky bez vejce,
hokaido dietní recepty,
bramborové placky à la pizza,
recepty dietní z dýňě hokaido,
recept bramborové placky bez vejce,
bramborové placky bez vejce,
dýnové placičky a la bramboráčky bez vejce,
hokaido bramborak
Suroviny:
dýně hokkaido,
hraška,
solamyl,
voda,
mouka bezlepková,
majoránka,
česnek,
sůl,
olej
Komentáře (5)