Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Guláš na černém pivu

Tento výborný guláš připravíme z cibulového základu a vepřového masa doměkka podušeného v rajčatovém protlaku a černém pivu. Dochutíme ho česnekem a chilli, které dodá trochu pikantnosti.

Hodnocení receptu je 5,0 (57×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 60 min

70 min (10 min příprava + 60 min tepelná úprava)

23. 2. 2009 10:29

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 137 kJ / 1 228 kcal
Bílkoviny133,35 g
Tuky28,32 g
Vláknina28,30 g
Cholesterol 390 mg
Sodík 383 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy90,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dajda Dajda

14. 9. 2015 06:15

Wilibald: Ale to je přece velmi individuální podle toho, jaké maso koupíte, jak bude odleželé apod. Někdy se dokonce stane, že máte část kostek měkčích a část tužších, a přitom jste je nakrájel z jednoho kusu masa! Vařit guláš podle hodinek moc nejde, zkoušení se rozhodně nevyhnete. Ale proč hned vyndavat kousky masa z hrnce? Pořiďte si dvouzubou vidličku a naučte se zjišťovat měkkost masa vpichem! ;-)

Wilibald

14. 9. 2015 01:53

Půjdu na to.Jak dlouho je čas dušení do změknutí:-? Nechce se mi každou chvíli vytahovat kousky masa a zkoušet tuhost.

Frantisek

18. 5. 2015 17:38

:-)):-)):-)):-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 3. 2015 10:12

SKLAR: Tak snad bude chutnat :-)

SKLAR

21. 3. 2015 09:43

Teď sem ho začal vařit.Zatím krásně voní a má krásnou barvu,tak uvidíme.:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 11. 2014 00:37

Tereza Blazkova: Díky za foto :-)

Tereza Blazkova Tereza Blazkova

12. 11. 2014 19:49

Jani, gulášek byl moc dobrý, takový zvláštní, ale chutnal nám :yes::-). Posílám Ti 32. bodíka a fotečku ;-).

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 2. 2014 17:50

sedlakantonin: Děkuji :-D

sedlakantonin

23. 2. 2014 16:31

cibule jsem dal jako masa,ne na váhu,ale na množství.jaká hromada
masa,taková hromada cibule.jinak recept od tebe je vynikající.
dávám za něj :yes::yes::-p:-p;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 10. 2013 20:04

Katastrophe: děkuji:-)

Katastrophe

21. 10. 2013 15:48

Jsem zvyklá dělat guláš jen z hovězího, ale tentokrát jsem potřebovala udělat "kotel" jídla, které vydrží a měla jsem jen vepřové a musím říct, že podle tohoto receptu nám chutnalo velmi :-K
Určitě dávám do oblíbených :yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 11. 2012 23:55

Damian: Určitě si nějak poradíš. Ještě ti snad pomůže..z plece se dělává i ražničí-špízy, taky segedinský guláš třeba, je to kvalitní maso, někdo z něj dělá i řízky, ale ty jsou myslím malinko tuhší.;-)

Damian

23. 11. 2012 22:45

Jana Remkova: Děkuji moc, vypadá to chutné, proto musím to zkusit :yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 11. 2012 22:29

Damian: Vepřové ramínko. ;-) Je to na přední noze na rameni;-). Vepřová plec.

Damian

23. 11. 2012 21:28

Ahoj, můžete mi říct, co je "plece"? Jsem cizinec, a slovník neumí přeložit to. Díky ;-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: hovězí guláš na pivě hovězí guláš na pivu veprovy gulas na pivu vepřový pivní guláš vepřový pivní guláš- -- guláš s černým pivem gulas s pivem pivni gulas vepřový guláš na pivě kančí na pivě hovězí guláš na pivu recept jak udelat tmavy gulas na černém pivu guláš recept guláš napivu vepřové maso na černém pivu cerne pivo vepřové na pivu guláš na pivu-recept pivní guláš vepřový

Suroviny: plec vepřová, cibule, sádlo, protlak rajčatový, paprika sušená sladká, pivo černé, sůl, česnek, pepř mletý, koření chilli, kmín celý, chléb, mouka hladká

TopRecepty.cz

Guláš na černém pivu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n5ED