Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Těstoviny s lososem ve smetaně

Luxusní pokrm, který může být za pár minut na stole. Jeho na čas nenáročnou přípravu zvládne i naprostý začátečník. Lehké a dobře stravitelné jídlo vhodné ke svátečnímu i všednímu stolu, které oceníte.

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 15 min

20 min (5 min příprava + 15 min tepelná úprava)

27. 2. 2009 15:48

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 528 kJ / 1 799 kcal
Bílkoviny31,77 g
Tuky87,01 g
Vláknina7,78 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 580 mg
Sůl1,40 g
Sacharidy218,41 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

23. 8. 2023 06:56

:-)<3:yes::yes::-K

Tonja

2. 12. 2021 18:10

scrumpy: K rybě patří skoro vždy citron, k rybě je také velmi vhodná troška jemného křenu a špetka kopru. V jižním Německu na rybu (včetně lososa) bez křenu a kopru ani nenarazíte a je to vždycky výborné, prostě pošušňáníčko. Abyste chuť ryby nepřerazil, musíte přidat aromatické přídavky s citem a nenavalit tam toho příliš. Je třeba chuť jen doladit, jemně, jemňounce.

Simona Skolakova Simona Skolakova

30. 12. 2020 10:37

V receptu se o sojové smetaně nepíše;-)Ale jinak jí hlavně používají lidé ,kteří mají alergii na laktozu i když dnes už existuje pro tyto lidi i bezlaktozová smetana i mléko,vnučka takovou alergii má a jsme rádi,že dnes už něco takového existuje,když byla malá,tak bohužel byly výrobky pro ně jen ze sóji.

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

29. 12. 2020 22:52

Dajda: Aha!:-O;-( No, nic pro nas!

Dajda Dajda

29. 12. 2020 22:31

Veronika.Hrozna: To přece není žádná smetana, jen jakási náhražka, kterou bych takovou delikatesu, jakou je losos, opravdu nekazila. 8-(

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

29. 12. 2020 21:37

casino: Já taky nevěděla, že sojová smetana existuje. Znám takové ty lakto free a bez "nevímčeho", ale sojovou ne! Někdo sóju ani nestráví, např. já ! Jestli v něčem je a já to sním, tak si to těžce odnesu. Tofu taky !

casino casino

29. 12. 2020 20:30

scrumpy: je většinou OT:-)
No a Dajda: podivem nad sójovou smetanou taky, že ;-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

29. 12. 2020 12:22

scrumpy: Kdo chce si kopr a citron dá, kdo nechce, tak ne. Každý máme možnost si vybrat, i když já za sebe, kopr i do šlehačkovýho dortu! Tedy s troškou nadsázky. ;-)

Dajda Dajda

29. 12. 2020 12:14

scrumpy: Sojovou smetanu - co to je? Smetana je smetana a dělá se z mlíka. :-O

scrumpy

29. 12. 2020 11:46

scrumpy

29. 12. 2020 11:45

Dajda:
kdybyste četla pořádně, dočetla byste se že píšu ten recept je dobrý (bez citrónu a kopru)

PS: když se podle vás smetana s citronem nesrazí, tak se nesrazí, jak myslíte <3 (možná používáte sojovou smetanu, ta se možná nesráží) ... a kopr, promiňte do ryb jako je losos nepatří, je na lososa moc silně aromatický .. ale pokud to někomu nevadí tak proti gustu žádný dišputát:-D podle mě škoda kvalitního lososa<3

Dajda Dajda

29. 12. 2020 11:26

scrumpy: Zase někdo nespokojený, kdo se přihlásí jen proto, aby si postěžoval, a to ke všemu na recept, který se tu vaří už 11 let? :-( Kopr a citrón, přírodní produkty, se k rybě skvěle hodí, určitě lépe než různé kořenící "chemické" směsi. :-D Koprovka, svíčková a další smetanové omáčky se taky ochucují citrónem a nesrazí se, tedy když se to umí. ;-)

scrumpy

29. 12. 2020 10:57

Teda fakt nechápu proč do ryb všichni cpou kopr ... kopr přerazí chuť lososa, takže to klidně můžete udělat ze zmraženého file...<3 a vyjde vás to levněji

pocitronování lososa je při tomto způsobu přípravy taky nesmysl ... přece každý kdo někdy vařil musí vědět že citrón způsobí stražení smetany ach jo :no:

jinak docela dobrý recept - po odstranění kopru a citronu

Koza roza

17. 7. 2019 08:10

Skvělý recept, dělala jsem s rýžovými vřeteny, nemám ráda nudle, blbě se servírují i jedí, no a výsledek, symfonie na talíři, určitě nebyl na mém stole naposledy...:<3:yes:

Hlavson

15. 12. 2015 01:39

Recept se mi líbil. Zkusil jsem, ale jakmile jsem do vařící smetany vložil ocitronované filety, okamžitě se srazila. Snědlijsme to, ale nabylo hezký na pohled. Snad ve smetaně rozmíchat malou lžičku hladké mouky? Zkusím příště. Zatím :no:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: těstoviny s lososem a smetanou losos s těstovinami smetanové špagety s lososem losos s testovinami a smetanou recepty s lososem uzený losos s těstovinami špagety s lososem a smetanou recepty losos s těstovinami lososove testoviny špagety s lososem těstoviny se smetanou a lososem jak nejlépe připravit lososa pohlreich recept losos s těstovinami lososová omáčka na těstoviny losos s těstovinami recept uzený losos recepty těstoviny na smetaně losos s těstovinama těstoviny slososem uzený losos těstoviny

Suroviny: těstoviny, losos, rama cremefine, máslo, cibulka jarní, kapary, šťáva citronová, sůl, pepř mletý, kopr, parmazán

TopRecepty.cz

Těstoviny s lososem ve smetaně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/68DQ