Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dřevorubecký kastrůlek

Hodnocení receptu je 5,0 (52×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

11. 4. 2014 11:19

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie9 032 kJ / 2 159 kcal
Bílkoviny106,58 g
Tuky142,99 g
Vláknina26,00 g
Cholesterol 1,69 g
Sodík 2,79 g
Sůl6,26 g
Sacharidy98,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Původní recept je na www.kuchtik.cz, trochu jsem si ho upravila.

Tento "kastrůlek" byl voňavý až před dům :-) a moc nám chutnal - určitě budu dělávat častěji, těším se třeba na záměnu hlívy za lesní houby, až porostou.

Původně jsem chtěla zapékat v remosce, ale nakonec toho bylo dvojnásobně, tak musel kastrůlek do trouby.

.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen

27. 3. 2020 11:12

martiline: to jsem velice ráda a děkuji za krásné fotografie! :-K

martiline martiline

27. 3. 2020 09:35

Děkuji za recept ... bylo to moc dobré. :yes::-8

Viler Viler

7. 12. 2015 20:30

jana:tyhlecty bůčky to jste mě rozesmála :-D

cathleen cathleen

9. 8. 2015 19:30

jana: určitě ;-)

jana

9. 8. 2015 11:45

recept zní dobře ale nemam ráda tyhlecty bůčky. lze to nahradit třeba uzeným masem?

cathleen cathleen

23. 4. 2014 11:04

medmic: není rýpavá :-)) mě to napadlo taky - v původním receptu byly dokonce použity žampiony a ty mi připadají chuťově ještě jemnější než hlíva nebo lesní houby.....

medmic

22. 4. 2014 11:25

V jednoduchosti je krása :)
Jen rýpavá připomínka, myslím si, že dřevorubec by tam prostě dal houby co našel ne hlívy a s nimi to určitě musí být také velmi chutné (hříbečky, holubinky nebo třebas lišky). Ale tím neříkám, že mám něco proti hlívě, ba naopak.:-8

scofiq

15. 4. 2014 16:59

dala jsem si do oblíbených - určitě vyzkouším a dávám bodík

Dana61

14. 4. 2014 14:44

dělám stejně a je to velká dobrota:yes::-D no jenom tomuto jídlu říkám zapečené brambory stokrát jinak a ono to má takový krásný název;-)

maris maris

14. 4. 2014 09:05

Už se těším na čerstvé houby, určitě vyzkouším. Doufám, že nějaké budou;-):-):yes:+

cathleen cathleen

14. 4. 2014 09:04

1974andrea: jasně, mně Podobné nevadí :-) a to ani ty "vzdálenější". Před vložením jsem hledala, tvůj recept tam nebyl - možná proto, že jsem do surovin zadala -houb- a ty máš -hub-...? Nevím.

1974andrea 1974andrea

14. 4. 2014 08:53

cathleen:Ivčo, přidám ti , s dovolením, do Podobných svůj recept na Radoušovy houbové brambory. Dělám prakticky stejně;-)

hosta hosta

13. 4. 2014 23:06

tak to věřím, že vonělo a bylo dobré, už mám v paměti na léto, až porostou - jestli teda porostou:-)):yes:

Nikina Nikina

12. 4. 2014 22:33

:yes::yes::yes::-K

AniCiz

12. 4. 2014 10:59

:yes::-*:-K:-K:-K:-K..už není co dodat

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: drevorubecke brambory kastrůlky kastrůlek-recepty houbový kastrůlek kastrůlky na jídlo uzený bok recepty dřevorubecký řízek brambory stokrát jinak dřevorubecké brambory recept bůček stokrát jinak recepty kastrůlek.cz bůček recepty a uzený recepty dřevorubecké brambory s houbami kastrulek dobrot recrpty dřevorubecký hrnec duseny uzeny bucek uzený bok recept veprovy bucek trochu jinak dřevorubecké maso recepty dřevorubecké řízky

Suroviny: brambory, bůček uzený, vejce, cibule, hlíva ústřičná, sádlo, kmín drcený, sůl, pepř, pažitka

TopRecepty.cz

Dřevorubecký kastrůlek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v7qL