Kapustový prívarok
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 526 kJ / 604 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,64 g |
Tuky | 23,03 g |
Vláknina | 18,01 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 122 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 76,25 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Prívarok musí byť dosť hustý, nesmie tiecť.
Podávame s fašírkami, kúskami mäsa, pečenou klobáskou alebo klobáskou na cibuľke, alebo len s volským okom. Kto chce, pridá si krajíček chleba.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 11. 2009 15:48
Terezko, dnes jsem k obědu chtěla udělat nějakou dobrou (a po včerejším promočním hodování bezmasou) klasiku, tak jsem vybrala tvůj recept. Všem moc chutnalo, tak posílám bod a myslím, že jsem 100% nevařila naposled . Fotku nemám, zapomněla jsem foťák na místě poslední akce , halt se mi to nějak vymklo... Naštěstí u rodičů v bytě .
31. 7. 2009 09:55
Tak jsem dnes udělala k obědu, i když je psáno musí být hustý - tak u nás je "rídky", moje chyba, takže jsem přidala ještě jednu zakysanou smetanu a mám z toho polévku a je Moc se nesmějte, každý někdy něco "zmastí", ale výsledek je dobrý, takže příště snad už udělám "prívarok" Bodík posílám
4. 3. 2009 18:09
Janka a máš aj fotku? Prihoď ju ak áno
4. 3. 2009 17:49
Už ho mááám, Terezko!
3. 3. 2009 23:17
Když jsem byla malá tak to bylo moje nejoblíbenější jídlo, dělala ho moje babička...... Dávám bodík
3. 3. 2009 19:55
Zase tak na večer, trpím, jak prase o zabíječce Měla jsem jogurt s ananasem a tady tohle
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 4 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 6 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 34 minutami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 52 minutami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 2 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 3 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 4 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak mrazit vejce? Celá vejce rozklepnutá ve formičce, u žloutků přemýšlejte, do čeho je použijete, a uvařená raději snězte
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Jak připravit karamelovou polevu. Vyzkoušejte postup podle videa
Další recepty
Tématické fráze: kelový prívarok kapustový kel kapusta na husto privarok kapustovy privarek kel na husto příprava kelu kel kel privarok recept na kel varenie kelu recepty sk kel privarok kapustovy pri kapustov prvarok recepty s kelem recepty kel privarok z cukety kel jídlo kapuytovy privarok kapusta recepty
Suroviny: kapusta, brambory, kmín celý, smetana, mouka hladká, olej, sůl, cukr, ocet, česnek
Kapustový prívarok
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6kE
6 názorů