Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tyrolské Gröstle

V Tyrolských Alpách najdete gröstle všude, jak na svazích v restauracích, tak v podhorských vesnicích. Najdete ho s mnoha obměnami, s vepřovým, hovězím i kachním restovaným masem. Někde přidávají do brambor majoránku nebo čerstvé bylinky.

Hodnocení receptu je 5,0 (111×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min bez doby chladnutí brambor

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava, bez doby chladnutí brambor)

20. 5. 2014 13:10

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Množství podle počtu porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nepíši přesné váhy surovin, všechno se připravuje v množství podle chuti a počtu strávníků.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

hasic

26. 11. 2018 13:15

Paul Sulc: Co je špatně na "gramáži"?

1974andrea 1974andrea

3. 5. 2018 10:22

Paul Sulc: Recepty uvádím většinou v gramech, takže gramáž tam ponechám, je to zcela zažitý výraz. Váha mi přijde zastaralá až moc ;-)

Paul Sulc

3. 5. 2018 09:37

Jiste je to perfektni, ale neslo by to lepe cesky, po staru, " nebudu uvadet zadnou vahu''. Ta ''gramaz ''je ponekud protazena za vlasy.

1974andrea 1974andrea

14. 9. 2016 16:23

Všem, kteří vyzkoušeli a pochutnali si, moc děkuji zprávy ;-) :-K

Jajajajaapaja

14. 9. 2016 14:41

Dneska vyzkoušeno, dala jsem anglickou, a musím jen chválit.

erika

26. 8. 2016 15:54

Práve ich manžel dojedol a jeho reakcia bola"toto sa bude robiť miesto francúzskych zemiakov"!!!!! Chutné a rýchle jedlo a pridala som uhorkový šalát z vlastnej úrody

ludmila

19. 7. 2016 07:41

u nás na vysočině tomu říkáme sedlácký brambory, někdy přidám trochu čerstvého tymiánu :-)

Elina

16. 7. 2016 11:40

právě jsme si na tom moc pochutnali<3:yes:

Simona

8. 3. 2016 15:57

Znám, výborné, dělávala mi to kamarádka v Německu, ale dělá to ze syrových brambor, také to jde, musí být hodně rozpáleá pánev, cibule a špek až když jsou brambory měkkčí. :-D:-));-):-p

farmerka

5. 3. 2016 19:41

dělala jsem včera k večeři,rychlé a výborné:yes::-p

EVA

2. 3. 2016 13:57

vypadá to moc dobre to určitě udělám

Kaspice

20. 2. 2016 13:53

je to velice chutne:-D

Vlasta Straussová

13. 11. 2015 20:58

Rychlé a dobré!:-p

sunny.sofi sunny.sofi

7. 11. 2014 19:14

Opravdu vynikající recept:yes::yes::yes:
Líbil se mi, dnes vyzkoušeno a hodnotím skvěle:-p

sunny.sofi sunny.sofi

6. 9. 2014 20:05

Super ňamka:yes::-p:yes:

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tyrolske brambory tyrolske grostle tyrolský špek tyrolske recepty tyrolské brambory recept tyrolská pánev tyrolské grestle tyrolsky grostl tyrolsky špek recept grestle tyrolske jidlo tyrolský špek recepty tyrolske brambory se spekem a cibuli tyrolské zapečené brambory tyrolský chléb tyrolske jidla tyrolsky salat tyrolský chléb recepty k mani tirolské brambory

Suroviny: brambory, cibule, špek tyrolský, vejce, pepř mletý, sůl, olej

TopRecepty.cz

Tyrolské Gröstle

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/p6zV