Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tyrolské Gröstle

V Tyrolských Alpách najdete gröstle všude, jak na svazích v restauracích, tak v podhorských vesnicích. Najdete ho s mnoha obměnami, s vepřovým, hovězím i kachním restovaným masem. Někde přidávají do brambor majoránku nebo čerstvé bylinky.

Hodnocení receptu je 5,0 (111×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min bez doby chladnutí brambor

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava, bez doby chladnutí brambor)

20. 5. 2014 13:10

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Množství podle počtu porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nepíši přesné váhy surovin, všechno se připravuje v množství podle chuti a počtu strávníků.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

31. 5. 2014 16:12

Moc pěkné, taky se mi líbí, že je vše bez gramáže a dál podle každého, wow, krása Andrejko, vyzkouším;-):-p:yes:

Evina

30. 5. 2014 19:46

rychle a vyborne

duchacek

25. 5. 2014 19:27

Tak to se mně líbí žádné vážení a jeto.:-!:-!:yes::-K
Já tomu to říkám vůžaves "žádné velké sra..

a PROTO dávám :yes::yes::yes::yes::yes::yes:

rozmarynaH rozmarynaH

22. 5. 2014 10:09

Brambory mám moc ráda:-p a tohle určitě spáchám :yes:, ale až budou vlastní. Musí to být velmi chutné:-* Bravo Andrejko, další povedený recept :yes::yes: +22

pipre pipre

21. 5. 2014 17:12

Moc dobré jídlo :yes:

1974andrea 1974andrea

21. 5. 2014 08:49

Všem moc děkuji za komentíky a hodnocení:-K Opravdu je to velice jedlá kombinace;-)

magdalenka magdalenka

20. 5. 2014 21:09

Nádhera!:yes:

yanull yanull

20. 5. 2014 20:33

Velká dobrůtka :-p;-):-K:yes: +12:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

20. 5. 2014 19:47

Andri,mě by to rozhodně moc chutnalo:-p:yes:
Dělávám podobně,jen místo tyrolšpeku používám obyčejný,někdy gazdovskou slaninu...prostě,co je zrovna k mání.A protože jsem lenoch,usnadňuji si to tímtohttp://www.toprecepty.cz/recept/14620-spekove-bram...
Mezitím se na pánvičce udělají volská oka a do 10minut hodujeme:-))

maiva maiva

20. 5. 2014 19:43

Taky podobně dělávám s anglickou, jako rychlovku letní večeře.Je to moc dobré:-p+:yes:netušila jsem "cizácký" název - asi ten schwarzwald to dělá:-D:-D super fotka Andrejko jako vždy.

Patricie

20. 5. 2014 19:27

:-KJednoduché a krásné:yes:

zuzun

20. 5. 2014 19:17

Takhle delame brambory s vajickem, nekdy se slaninou, nekdy bez, je to vyborne. Tady je vajicko pekne oddelene a v cele sve krase. Bod uz leti, tohle jidlo chutna uzasne:yes:

zizala zizala (moderátorka)

20. 5. 2014 17:15

Velice jedlá kombinace :-p:-p

tejaja tejaja

20. 5. 2014 16:52

:yes: Kde sú zemiaky, to mi chutí :yes::yes::yes:;-)

Péťa

20. 5. 2014 15:19

Paráda!;-):yes:

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tyrolske brambory tyrolske grostle tyrolský špek tyrolske recepty tyrolské brambory recept tyrolská pánev tyrolské grestle tyrolsky grostl tyrolsky špek recept grestle tyrolske jidlo tyrolský špek recepty tyrolske brambory se spekem a cibuli tyrolské zapečené brambory tyrolský chléb tyrolske jidla tyrolsky salat tyrolský chléb recepty k mani tirolské brambory

Suroviny: brambory, cibule, špek tyrolský, vejce, pepř mletý, sůl, olej

TopRecepty.cz

Tyrolské Gröstle

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/p6zV