Krkovička pečená na zelí se slaninou, klobásou a žampiony
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 9. 2021 12:46
Jani nečtěte ty negativní (a některé i s hrubkami) komentáře, váš recept je luxusní a myslím, že i srozumitelný.Ať si ho každý vyzkouší.Dnes jsem upekla, vonělo to všude okolo. Jenom jsem maso nejdříve lehce orestovala - toto je kontroverzní slovo, které zde nedávno vyvolalo bouřlivou diskuzi a doufám, že tentokrát jsem použila správně - z každé strany asi 2 minuty, než jsem ho šoupla na vrch pekáčku.Opravdu jídlo bylo moc dobré, všem chutnalo a budu péct asi .často.DĚKUJU !
9. 10. 2019 18:53
Bagorz: Ahoj, na FB jsem non-stop! A zabij mne, nevím, kdo se ptá?
9. 10. 2019 18:19
Ahoj Jani! Dnes jsem se zaregistroval na topkách a ejhle,první recept při vyhledávání(krkovice) je tvůj Trochu mne zarazili ty žampióny,ale znám tvoji odvahu v experimentování,tak proč ne? Nezkusíš,nevíš Mimo jiné,kam jsi mi zmizela z FB?
8. 4. 2017 10:42
Jana Remkova: V tom případě ovšem uveřejňujte recepty na stránkách "Recepty pro velmi zkušené". Většina z nás sem chodí proto, aby získala tip na nějaké nové jídlo - no a troufnu si tvrdit, že doba přípravy je naprosto stejně důležitá, jako např. použité ingredience. Stejně tak "množství neuvádím" ... takže např. zelí 10 dg, kilo; 2 žampiony, 2 vaničky žampionů...
25. 11. 2015 16:14
casino: Taky to tak dělám
25. 11. 2015 15:21
Vlada:
Jakýs takýs čas je uveden v záhlaví rcp
Koukám, že teplotu se vám z autorky nepodařilo vydolovat...
Bych pekáč dal do rozpálené trouby a po chvíli snížil na 200°C, tady není co zkazit.
No, i 180, 170, 160, 150 grádů bude stačit...
Jakýs takýs čas je uveden v záhlaví rcp
Koukám, že teplotu se vám z autorky nepodařilo vydolovat...
Bych pekáč dal do rozpálené trouby a po chvíli snížil na 200°C, tady není co zkazit.
No, i 180, 170, 160, 150 grádů bude stačit...
25. 11. 2015 12:54
Vlada: Proč ta ironie?? Bude stačit, že dobu pečení nikdy nehlídám? Dívám se sem tam do trouby, jak maso vypadá, už tak nějak vím, jak zhruba dlouho to je, ale zatímco já stejné maso peču třeba hodinu, někdo ho má dříve, nebo naopak později. Já se necítím být dobrou kuchařkou, jsem jen amatér, který si pro svou potřebu uvařit umí to, co má rád. Horkovzduch nikdy nepoužívám po celou dobu pečení, používám jej na závěr, aby maso mělo hezkou barvu. Troubu mám elektrickou, ale nevšimla jsem si, že by tady bylo u receptů uváděno.."trouba elektrická doba pečení... trouba plynová doba pečení...
25. 11. 2015 10:54
Jen mi tak trochu chybí, když už to má být recept se vším všudy, že není uvedena teplota trouby (třeba horkovzdušná, nebo i elektrická) a jak dlouho se to vlastně peče. Na množství porcí snad nezáleží .
Takže postup je popsaný velmi jednoduše s tím, že se předpokládá, že ostatní budou rovněž takoví kuchaři jako paní Jana Remková... Ale, bohužel, nejsou. Přeji krásný den.
Takže postup je popsaný velmi jednoduše s tím, že se předpokládá, že ostatní budou rovněž takoví kuchaři jako paní Jana Remková... Ale, bohužel, nejsou. Přeji krásný den.
22. 2. 2015 16:23
jirholu: Jéé, mi by nevadila. Pálivé máme moc rádi
22. 2. 2015 14:26
Jídlo je dobré, ale měla jsem moc pálivou(dračí) klobásu Příště udělám s nepálivou klobásou
3. 9. 2014 22:06
Irule: Já děkuji
3. 9. 2014 18:44
bylo to skvělé, dali jsme si k tomu brambory . Bod jsem poslala už dávno, tak teď je foto
Díky Jani za recept , budu určitě opakovat
Díky Jani za recept , budu určitě opakovat
30. 5. 2014 17:46
no jasně že ukládám a vyzkouším, bodík + je samozřejmostí
30. 5. 2014 09:08
mlsoun: Tak to mne mrzí! Ale mám radost, že chutnalo
30. 5. 2014 08:09
Fantazie udělal jsem a pomalu na mě nezůstalo ani sousto díky
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 7 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 10 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 13 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 16 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 3 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 7 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 8 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 8 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 8 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 9 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 9 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 9 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 10 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Krupicové nočky do polévky už potrápily nejednoho začátečníka. Poradíme dva způsoby přípravy
Jak mrazit vejce? Celá vejce rozklepnutá ve formičce, u žloutků přemýšlejte, do čeho je použijete, a uvařená raději snězte
Další recepty
Tématické fráze: pecena krkovice se zampiony krkovička pečená na kysaném zelí kuře na zelí se žampiony a slaninou krkovicka na zeli pečená krkovice na žampionech vepřová krkovice pečená na zelí pečená krkovice doba pečení krkovice vepřová krkovička s kuřecími stehny pečeme krkovici krkovice se žampiony pečená krkovice se zelím jak dlouho se peče krkovice jak dlouho se pece krkovicka pečeme krkovičku pečená krkovice na kysaném zelí pečeme krkovičku pečená krkovice na zelí krkovice na zelí pomalu pečená krkovice bez vody
Suroviny: krkovice vepřová, slanina, klobása pikantní, zelí kysané, žampióny, pepř, sůl
Krkovička pečená na zelí se slaninou, klobásou a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B78k
25 názorů