Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vinné listy s pestrou nádivkou

Hodnocení receptu je 4,4 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 80 min

80 min (80 min příprava)

23. 6. 2014 19:58

Suroviny pro 6

6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 877 kJ / 1 883 kcal
Bílkoviny102,23 g
Tuky54,78 g
Vláknina18,02 g
Cholesterol 260 mg
Sodík 280 mg
Sůl0,74 g
Sacharidy238,52 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

danielle72 danielle72

25. 6. 2014 09:46

Přátelé dobrého jídla, moc Vám děkuji za pěkné komentáře ;-)
Tento recept vznikl inspirací asi z 10 jiných - a tohle je výsledek. Ale já to tak mám:-8

Marcik: děkuji za skvělý tip a postup:-K

Magdalenka: delší dobu jsem tu nebyla, tak jsem Tvůj recept nepostřehla, ale je moc fajn; určitě také vyzkouším :-p

Radiator: to mám radost, přeji dobrou chuť a těším se na fotky, když na ně zbyde čas:yes:

radiator radiator

24. 6. 2014 20:57

Moc zajímavý recept:yes::yes: Zrovna dnes jsem okukovala, jak roste víno a říkala jsem si, že se musím juknout, zda se na nějaké jídlo dají listy použít a ejhle, skvělý receptík je tu:-)Ukládám do oblíbených a rrčitě Danielko brzy vyzkouším.:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

24. 6. 2014 14:05

Dani i mě se tahle dobrota moc zamlouvá:yes::-K:-p


marcik:díky za odkaz,je to príma vychytávka:yes::-K

magdalenka magdalenka

24. 6. 2014 11:29

Dani, ukladám si tvoju verziu...páči sa mi.

1974andrea 1974andrea

24. 6. 2014 07:55

marcik:Tak to je výborná vychytávka, v té rolce by to teda šlo:yes:

marcik marcik

24. 6. 2014 07:33

Bod letí :yes::yes: Listy se dají zamrazit, takhle mě to naučila tchýně :)Dobře umyté listy necháme okapat, potom si vezmeme jeden list lícem do dlaně, na to si dáme druhý list opět lícem dolů. Stopky od listů se budou řadit samy. Já to dělám po dvacítkách. Tak jak jsou naskládané, tak je dáme na půl minuty povařit a otočíme na další půl minutu z druhé strany. Budou mít olivovou barvu. Vytáhneme je a zase otočíme lícem dolů. Necháme dobře vychladnout a pak uděláme rolku a zamotáme do folie. Celý ten stoh, nic neoddělujeme. Přikládám i odkaz, takže i podle obrázku uvidíte.
http://cretangastronomy.blogspot.cz/2012/05/blog-p...

danielle72 danielle72

24. 6. 2014 06:40

1974andrea: To je pravda, ale kdyby se povařily trochu déle než minutu, možná by to fungovalo. Vyzkouším a dám vědět.

1974andrea 1974andrea

23. 6. 2014 22:41

danielle72:V Řecku jsme je jedli a tam se jmenujou Dolmades. Moc dobré a velmi podobné těm tvým, i s rozinkami:-p:yes: Jen myslím, že zmrazit listy nepůjdou, rozlámou se na kousky. Prodávají se v nálevu.

danielle72 danielle72

23. 6. 2014 22:07

Jana Kohoutová: V obchodě jsem je neviděla (ale prý je mají tam, kde prodávají řecké speciality). Já ji mám hned u plotu. Možná by ale stálo zato projít se někde kolem zahrádek a poprosit majitele, kterému na zahradě réva roste ;-) A když se poštěstí, tak si listy i zamrazit.

Jana Kohoutová

23. 6. 2014 21:58

Kde se dají koupit vinné listy?

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

23. 6. 2014 20:33

To se mi moc líbí, dala bych si hned jednu porci;-):-p:yes:

spagetka spagetka

23. 6. 2014 20:13

Vypadá to zajímavě ;-):-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kde koupit vinné listy kde koupit vinný list rýže ve vinném listu mleté ve vinných listů chuť vinného listu vinný list obrázek koupit vinné listy vinný list koupit vinne listy jedle recept na vinné listy příprava vinných listů rýže ve vinných listech obrazek vinneho listu ke koupit vinne listy masove rolky ve vinem listu řecký recept na vinné listy rýže vevinných listech recepty z vinneho listu koupit vinný list listy révy vinné jedlé

Suroviny: rýže dlouhozrnná, listy vinné, ocet vinný, maso mleté mix, koření tandoori masalo, skořice mletá, rozinky, máta sušená, semínka slunečnicová, cibule, česnek sušený, sůl, pepř, olej, vývar zeleninový, ocet

TopRecepty.cz

Vinné listy s pestrou nádivkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lVXr